Jak sestavit zdravý jídelníček?

Jak sestavit jídelníček?

Nedejte na různé osvědčené rady přátel a známých, nebo doporučení v časopisech. Každému vyhovuje něco jiného a skvělou pomocí je internetový portál Pestrý jídelníček, jehož hlavním cílem je dosažení ideální váhy, vyhnutí se problému známému jako „jojo efekt“, to vše při konzumaci pestré a vyvážené stravy. Odpověď na otázku jak sestavit jídelníček je velice jednoduchá. Na svém počítači si vyhledáte portál Pestryjidelnicek.cz a vyplníte formulář, který je zde k dispozici. Po jeho odeslání obdržíte za pouhé dvě minuty na svůj e-mail opravdu pestrý jídelníček ušitý vám na míru. Budou zde uvedena nejen zdravá jídla, ale i příslušné gramáže použitých surovin. Navíc si na tomto portálu můžete vybírat ze spousty receptů na zdravá jídla.

Proč je tento jídelníček zdravý?

Aby sestavený jídelníček byl zdravý a vyhovoval vašim individuálním potřebám, jsou vámi uvedené údaje pečlivě analyzovány. Teprve na jejich základě je pak ve spolupráci s výživovými odborníky pro vás sestaven jídelníček na míru. Proto se nemusíte obávat žádných komplikací při snaze o hubnutí, nebo naopak přibrání na váze, ale ani jojo efektu. Korigovat svou váhu budete naprosto přirozeně, zdravě a navíc se budete cítit svěžeji než doposud. Proto se tato metoda zásadně liší od různých pochybných návodů na diety, které nelze uplatnit na každého.

Význam zdravého jídelníčku

Při poctivém dodržování zdravého jídelníčku a doporučených receptů, se do vašeho těla dostane dostatečné množství vitamínů, minerálů a ostatních důležitých látek. Zdravý jídelníček je pro život důležitý, ovšem sám o sobě nestačí k tomu, abyste se cítili vitálněji a svěžeji. Vedle pestré a vyvážené stravy je potřeba také dostatek pohybu, což lze shrnout pod pojem zdravý životní styl.

(PR)

Přejít nahoru