Britská policie nezvládá čelit kriminalitě, protože musí nahánět kritiky islámu a odpůrce multikulti …

Pro neznalé: tato stanice metra se nalézá zhruba celých 80 metrů od Trafalgarského náměstí (doslova srdce centra Londýna) a zhruba 300 metrů na druhou stranu od jednoho z nejdražších hotelu Londýna – Savoj. Takže žádná zastrčená postranní ulička.

Slečna skončila se zlomenými lícními kostmi, čeká jí plastická operace a nevidí na jedno oko, které je vážně poškozené a dle zpráv lékařů ztratí pravděpodobně většinu zraku v tomto oku. Zločinci však nebudou dopadeni, protože Metropolitní Police odmítla přezkoumat 90 minut záznamů bezpečnostních kamer, kde by nalezla nahrané 2 zločince, kteří ji toto způsobili.

Tito dva zločinci se nejdříve pokusili ukrást slečně telefon, a když utekla do blízkého McDonaldu, počkali si na to, až vyjde ven a opětovně ji přepadli!

Slečna Stevensonová je vyděšená a otřesená tím co se stalo a zhrozena z přístupu policie. Řekla doslova: „Policii je to jedno, nemají žádný zájem, neudělali nic“. Ráno totiž kontaktovala Metropolitní policii a bylo jí řečeno, že spis byl uzavřen.

Metropolitní policie k tomuto případu podala toto vysvětlení: “Vzhledem k tomu, že obě ženy nebyly schopny přesně sdělit čas, kdy vstoupili do McDonalds – a uvedly, že nebudou možná schopni identifikovat podezřelé, pokud je znovu uvidí. Důstojníci Metropolitní policie vysvětlili dívkám, že existuje nedostatečná pravděpodobnost identifikovat podezřelé, kteří jsou nahráni někde na 90 minutách záznamů CCTV (bezpečnostních kamerách).

Slečna Stevensonová tvrdí, že toto prohlášení je nesprávné. Řekla, že ví o své kreditní kartě, kdy platila společnosti McDonalds, že by bylo třeba zkontrolovat pouze pět minut CCTV záznamu (bezpečnostních kamer).

Dále řekla, že ona i její přítelkyně písemně oznámily policii, že mohou identifikovat útočníky na jakémkoli CCTV (bezpečnostních kamerách) záznamu.

(eurabia.cz, foto: Pixabay)

Přejít nahoru