Oběť Michelle: Stali se agresivními a nadávali mi do kurev

Oběť Michelle hovoří na twitteru “120dezibel”  o své zkušenosti, protože to není ojedinělý případ.

„Jmenuji se Michelle. Je mi 22 let a v současné době žiji v městečku Münsterland. Bydlím zde u německé rodiny jako au-pair dívka. Nedávno jsem jela na kole s jejich pětiletou dcerou. Jeli jsme do centra města, abychom zde udělali nějaké pochůzky. Když jsme se vraceli domů, byla už tma.

Nejkratší trasa vedla přes železniční podchod. Když jsme dorazili do tunelu, tak v tunelu nebyl nikdo. Ale pak se na druhé straně objevili tři arabští mladíci. Uviděli nás a začali mnou oslovovat jako “zlatíčko”. Nereagovali jsme, pak se stali agresivními a pokřikovali na mě “kurvo”. Opět jsem nereagovala, abych se vyhnula konfliktu, nezastavila jsem se a jen jsem prošla kolem nich. Ale pak jsem slyšela, jak dívka za mnou křičí.

Otočila jsem se a uviděla, že ti tři Arabové zastavili její kolo a dva z nich ji drželi za ruce. Zastavila jsem a řekla aby pustila dítě. Udělali to, ale dále šli za námi a obtěžovali nás. Na konci tunelu mi jeden ze tří mužů sebral batoh. Byla jsem v šoku a zpočátku nevěděla, co dělat, pak jsem začala křičet, takže se o nás dozvěděl pár se psem. Tři muži opustili tunel a nechali nás být  i s mým batohem.

Pár se nás zeptal, co se stalo. Popsala jsem jim incident a jediná otázka zůstala nezodpovězená, zda ti tři Arabové byli azylanti.
.
Krátce poté se objevila policie a oznámila jsem jim přepadení. Místní tisk informoval o třech pachatelích s “jižním vzhledem”.

 

Můžeme jenom připomenout doporučení kolínské primátorky, která doporučovala ženám nechodit samotné a držet se od cizích lidí “na vzdálenost ruky”.  “Cenné” rady primátorky se objevily poté co tisícovka opilých migrantů na Silvestra v roce 2016 v Kolíně nad Rýnem masově napadala ženy. Její rada vyvolala bouři nesouhlasu na sociálních sítích i v médiích.

Poté se ve Švédsku objevil nápad, aby ženy nosily barevné náramky s nápisem Respektuj, ale to samozřejmě nepomohlo a ve Švédsku stoupá počet sexuálních násilných činů.

(prvnizpravy.cz, foto: Pixabay)

Přejít nahoru