Černoští rasisté napadli bíle studenty, ale protitrumpovské media vše překroutily a obvinily bělochy z rasismu

Na levé měl být izraelský policista týrající palestinského mladíka. Policajt to byl, ale ten kluk byl mladý Izraelec, kterého právě zmlátila parta Palestinců mimo záběr a polda se je snažil zahnat.

No a vlevo měla být parta rasistických chuligánů v trumpovských čepicích, kteří se přišli vysmívat nebohémi indiánovi. Ve skutečnosti tihle žáci katolické školy čekali v klidu na autobus poté, co se zúčastnili (o hrůzo) pochodu proti potratům.

Kvůli trumpovským čepicím jim napřed začala nadávat parta podivných černých aktivistů (opět mimo záběr), kteří si bůhvíproč říkají Hebrejští Izraelité, ačkoliv ani s jedním nemají naprosto nic společného.

Ti klukům vyložili, že jsou buzeXXnti. No a pak se mezi ně vtlačil tenhle pán a za zvuku bubínku je přesvědčoval, že mají opustit zemi, ktero ve svých čtrnácti letech prý někomu ukradli.

Ten pán má jinak poměrně dlouhou historii vyvolávání konfliktů, a obviňování ostatních z rasistického útlaku a příběhy, které vypráví o svém životě, jsou diplomaticky řečeno těžko ověřitelné.

Ale je to marný, jak si někdo navlékne trumpovskou čepici, je konec s myšlením. To liberálové hned vidí rudě.

(zdroj: eurabia.cz, foto: archiv)

Přejít nahoru