Tak to už je vážně hnusné a odporné. To je naprosto šílené, kam nás dovedla masová imigrace, politická korektnost a multikulturalismus

Dvacetiletý Afghánec před vídeňskou radnicí sexuálně napadal ženy. Jedna z jeho obětí – 21letá Švýcarka ze Ženevy – se bránila a mladíkovi zlomila nos. Na policii skončil nejen imigrantský agresor, ale i Švýcarka. Dívka si vysloužila obvinění z „těžkého ublížení na zdraví“. Marné bylo její vysvětlování, že se jen bránila a reagovala „reflexivně“. Její výpověď potvrdili také další svědci s tím, že mladík ženy napadal.

Tento případ napadání žen imigranty zdaleka není ojedinělý. Před 3 lety například německou turistku při oslavách nového roku zavleklo do svého bytu devět iráckých migrantů a postupně ji všichni znásilnili. Podobných případů jsou stovky.

To je naprosto šílené, kam nás dovedla masová imigrace, politická korektnost a multikulturalismus. Jedná se o totální převrácení normálního světa – z oběti se stává viník a z viníka oběť. Pokud nechcete, aby se takovéto sluníčkářské zvrácenosti děly i v naší zemi, tak nás prosím podporujte. Nesmíme dopadnout stejně, jako dopadla západní Evropa.

(euportal.cz, foto: Pixabay)

Přejít nahoru