Rádi rozvineme i vaše komunikační dovednosti

Chcete-li uzavřít výhodný obchod, je třeba, abyste zvládli řadu osvědčených technik: zachycování neverbálních signálů, umění aktivního naslouchání a sdělování, zpracování námitek, prezentaci řešení… A nakonec sjednání oboustranně výhodné dohody. Dobrou zprávou je, že se všechny dají naučit pod odborným dohledem. Celou problematiku úspěšného vyjednávání už léta zájemcům na svých kurzech přibližuje společnost ICT Pro s. r. o.

Její úvodní školení obchodních dovedností nese název Základní fáze prodejního procesu. Ovládnete na něm komunikační techniky nezbytné pro efektivní jednání s klienty a obchodními partnery, porozumíte jejich typologii a neverbálním projevům. Naučíte se definovat obchodní cíl, zpracovávat námitky a nakonec uzavřít dohodu. Ideální průběh obchodního jednání natrénujete podle videa a zkušení lektoři vám pomohou odstranit začátečnické chyby. Bezprostředně po zvládnutí základů obchodování můžete absolvovat školení Aktivní prodej, případně praktický workshop nebo nácvik účinného telefonování – podle toho, v čem se právě potřebujete zdokonalit.

Moderní a dobře dostupné učebny ICT Pro s. r. o. se nacházejí v Brně a Praze, ale můžete zvolit také individuální kurz „na míru“, například v prostorách vaší firmy. Stačí v online formuláři uvést vlastní lokalitu a dohodnout se ještě na termínu, obsahu a délce kurzu. Vše je dostupné také v anglickém jazyce.

Školení obchodních dovedností ICT Pro s. r. o. už přinesla mnoha lidem v zaměstnání povýšení nebo i rozjezd vlastního úspěšného podnikání. „Skvělé školení, příjemný a vstřícný přístup, pomoc s problémy v praxi,“ uvedl například Jan K. z firmy SETOS spol. s r.o. „Příjemné vedení lektorky, plynulé zapojení všech účastníků. Nejvíce mne zaujalo praktické zobrazení nedostatků a doporučení jejich řešení,“ doplnil Denis T. ze stejného podniku.

I z vás uděláme znalého obchodníka – stačí se online přihlásit na některý z kurzů.

(PR)

 

Přejít nahoru