Hlídejte si děti: Imigrant v Německu znásilnil 9-letou!

V neděli 27-letý imigrantský Nigeriec v Dessau-Rosslau znásilnil 9-leté děvčátko. Zatáhl ji do vysoké trávy strhl jí oblečení a už se naní sápal. Křik « pomóc , pomóc, neznám ho, chce mně znásilnit ! » zaslechla procházející paní a polonahé zkrvavené dívence se s nářkem podařilo utéct. V slzách se dovtipovala, co se jí stalo. Imigrant se dal na útěk na kole. Byla zalrmována policie do akce šel i vrtulník. Zakrátko imigrantského pachatele dostali.

V šoku zůstala nejen dívenka, ale i starostka obce, Christa Müllerová, která požaduje razantní reakci státu a justice, «vždyť už nelze jen stále hledat omluvy…!», jakož i občané, kteří se následně svolali demonstraci proti imigrantskému násilí.

Je až neuvěřitelné, co politici ze stran, které mají ve svém názvu či programu « křesťanské » (u těch které mají v názvu rovnou (námořní) terorizmus není čemu se divit) dokázali lidem provést. A žádná omluva, žádné pokání a odřeknutí se, jen stálé bezohledné, kruté a nelítostné zvaní a importování dalších a dalších imigrantů. Za co ? Ti, kteří by měli v první linii hájit tradiční hodnoty a kulturu života svých občanů, jako kdysi jejich předkové… Jaká nechutná perverzní zrada!

(zdroj: eurabia.cz, foto: Pixabay)

Přejít nahoru