Krátke zprávy z domova: Samoživitelka Petra (35) přiznala zvláštní přivýdělek: Prodávám použité kalhotky! Když je nosím déle, dostanu víc

Jako samoživitelka s malým dítětem a rodičovským příspěvkem měla Petra (35) z Kolína hluboko do kapsy. A jednoho dne přišla opravdu neobvyklá nabídka. Na seznamovacím webu potkala muže, který od ní chtěl koupit použité spodní prádlo.

S nabídkou odkupu použitých kalhotek se jí ozval pán na intimní seznamce, kam ze zvědavosti zašla. „Ta nabídka mě trochu překvapila, do té doby by mě něco takového nenapadlo. O nic víc mu nešlo, jen o ty kalhotky, a nabízel 250 korun,“ popsala pro Blesk.cz Petra.

Více info: Blesk.cz

Za urážlivé nápisy o Romech hrozí až tři roky vězení

Dva muži, které obžaloba viní, že loni umístili tabule s urážlivými nápisy o Romech v areálu památníku v Letech u Písku, se v danou dobu pohybovali na místě činu. Podle pátečního jednání u píseckého soudu to prokázal signál z jejich mobilních telefonů.

Matouš Bulíř a Pavel Kozák čelí obžalobě za popírání a schvalování genocidy. Hrozí jim vězení od šesti měsíců do tří let. U Let stál za 2. světové války romský koncentrační tábor.

Více info: Novinky.cz

Muž ukradl auto i s kojencem. V kauze figuruje další podezřelá osoba

Policie ve čtvrtek obvinila z krádeže čtyřiatřicetiletého muže, který minulý týden odcizil před školou v Praze 4 auto s kojencem. Muž se k činu přiznal. Vozidlo odcizil neplánovaně, protože bylo nastartované. Šestiměsíční holčičky na zadní sedačce si zprvu nevšiml. Objevil ji po odjezdu od školy a odvezl ji známé na parkoviště na Spořilově, kde si ho převzala a odnesla na policii uvedla ČTK.

Zloději hrozí v případě odsouzení až pětileté vězení, případnou trestnost jednání jeho známé budou kriminalisté prověřovat. Policie to dnes uvedla na webu.

Více info: Eurozpravy.cz

Přejít nahoru