Chtěli otrávit Trumpa?

Výsledek testů v nemocnici Walter Reed byl negativní, což znamená, že v jeho těle nebyly nalezeny žádné toxiny. Co ale málokdo ví, že všichni předchozí prezidenti měli ochutnávače a Trump má také takového, který před konzumací kontroluje jídlo.

Byl to tedy útok na Trumpa a byl otráven?

Novináři v Bílém domě, kteří jsou předem informováni o každém hnutí prezidenta a obvykle ho doprovázejí, byli také překvapeni výletem do nemocnice.

Novinářům bylo zakázáno hlásit náhlý odchod Trumpa, dokud nedorazil do vojenské nemocnice.

Poslední běžné lékařské vyšetření se konalo v únoru a bylo včas oznámeno. Tentokrát to bylo neplánované a dá se předpokládat, že šlo o urgent.

Dokonce ani ostřelovači tajné služby v okolí nemocnice nebyli předem rozmístěni, aby zajistili bezpečnost a připravili se na příjezd, ale dorazili během krátké doby.

Novináři zpočátku oznámili, že je Donald Trump nemocný, ale šlo o preventivní vyšetření, protože jeho ochutnávač byl nemocný.

Vzhledem k tomu, že došlo k neodkladnému odjezdu v sobotu ve 14 hodin, může to být otrava prezidentova oběda.

Tisková kancelář Bílého domu neinformovala o tom, že prezident náhle odjel do nemocnice, ale anonymní zdroj informaci zveřejnil.

Kontrola jídla hlavy státu není nic neobvyklého. Putin to také používá a jídlo a nápoje se kontrolují během státních návštěv.

„Pamatuji si, že v roce 2013 byli republikánští senátoři pozváni Obamou na Capitol na oběd. Obama se jen se díval, protože jeho ochutnávač tehdy nekontroloval jídlo,“ píše von Freeman.

Zatímco senátoři konzumovali lahodné menu humrového salátu a borůvkový koláč, Obama jen  očima dychtivě sledoval jídlo na stole.

Ochutnávání je součástí bezpečnostních opatření na ochranu prezidenta.

Vypadá to, že Trumpovi nepřátelé se ho snaží politicky „zabít“, a to nejen lží o ruském vlivu a impeachmentem, ale také fyzicky.

Každopádně se zdá, že má Donald Trump v Bílém domě „škodící“ lidi.

Možná je to jen náhoda, ale najednou se v pondělí americká politika vůči ilegálnímu osídlování izraelskými osadníky na palestinském území náhle otočila o 180 stupňů. Trumpův režim oznámil, že izraelské osady na palestinském území budou od nynějška „legální“.

Rozhodnutí se setkalo s tvrdou kritikou v USA i v zahraničí, Trumpova administrativa kývla na hrozbu sionistů, tj. na pokus o útok na Trumpa? Přinutili jste ho, aby pochopil, že jeho život je v sázce, pokud nedodrží jejich rozkazy?

Neexistuje žádný bezpečnostní zájem USA a ani jiný důvod, aby bylo legitimizováno izraelské porušení mezinárodního práva. Naopak, Washington se na mezinárodní úrovni dostal ještě více do ofsajdu.

Rozhodnutí Trumpa týkající se Izraele lze vysvětlit pouze vydíráním. Jeho celá předchozí zahraniční politika týkající se Blízkého a Středního východu slouží pouze zájmům Izraele, končí svůj příspěvek bloger von Freeman..

(zdroj: prvnizpravy.cz, foto: Shutterstock)

Přejít nahoru