Vražda v přímém přenosu v kostele. Útočník zabil dva lidi. Video (21+). Tohle se stane když Vám zákon povoluje nosit zbraně v kostele.

Krveprolití vypuklo uprostřed bohoslužby vo West Freeway Church of Christ v White Settlementu, předměstí Fort Worthu, kolem 10:50 hodin.

Ohromující záběry ze živého přenosu křesťanského kostele na YouTube zobrazuje – zabijáka ve velkém kabátě, černém klobouku a zjevně dlouhém huňatém černém vousu vstupují do kostela zezadu a potřásají rukou ženy, než se ocitnou podél levé strany.

Brzy vstane a přistoupí k muži stojícímu u zdi.

Když se nic netušící sbor, včetně mnoha starších párů, soustředí na své knihy o misích, zdá se, že se střelec ptá.

Muž odpoví ukazováním doprava, kde vedle zdi sedí další chlap.

Muž, který seděl, vstal a zdá se, že něco vytáhne ze zadní části pasu, když vrah zahájí palbu, střílí ho a způsobí, že padne na zem.

Zabiják pak střílí na chlapa, kterého se něco zeptal, předtím, než ho zastřelili dva farníci – včetně bývalého agenta FBI.

Mezitím několik dalších mužských uctívačů vybírá své vlastní střelné zbraně a pohybuje se směrem ke střelci, když zůstává dole. Stát nedávno schválil zákon umožňující držitelům licencí držet zbraně v kostele.

Muž, který stál před kostelem na nízkém pódiu, začal plazit dolů uličkou na rukách a kolenách.

“Miluji tě!” Zakřičel jeden ze sboru, podle pobočky ABC TV WFAA.

Vrah a jedna z jeho obětí zemřela na cestě do nemocnice, zatímco další osoba, která byla zastřelena, zemřela v neděli v nemocnici, informovala CNN.

Střelba přišla těsně přes dva roky po masakru v prvním baptistickém kostele v Sutherland Springs v Texasu, při kterém zahynulo 26 lidí a dalších 20 bylo zraněno.

Sutherlandský masový vrah Devin Kelly, který spáchal sebevraždu dříve, než mohl být zatčen, bojoval se svou tchýní, která chodila do kostela píše New York Post.

Jeoff Williams řekl novinářům po poslední střelbě ve kostele: „Bohužel, tato země viděla tolik z nich, že jsme si na ni v tuto chvíli zvykli.“

Přejít nahoru