Krátke zprávy z domova: Policie obvinila matku z vraždy devítiletého syna

Policisté obvinili z vraždy devětadvacetiletou ženu, která podle nich v Bojkovicích na Uherskohradišťsku usmrtila své dítě.

Uvedla to dnes večer televize Prima, které to řekla policejní mluvčí Lenka Javorková. Televize uvedla, že žena v polovině listopadu usmrtila svého devítidenního syna uvedla ČTK.

Více info zde

Mladé učitelce se zastavilo srdce třikrát za sebou

Tři naprosto nečekané zástavy srdce během pár desítek minut přečkala učitelka z mateřské školy na Mladoboleslavsku ve svých necelých třiceti letech. Poprvé, zcela bez varování a jakýchkoli podnětů či průvodních obtíží, se jí srdce zastavilo ve středu dopoledne, když s dětmi nacvičovala na besídku u vánočního stromku.

Více info Novinky.cz

Smrt novorozence v Bojkovicích: Matka (29) Peťulku předávkovala opiátem?! Synáčkovi píše vzkazy

Ve vazbě skončila 29letá matka tragicky zesnulého novorozence Péti z Bojkovic. Teprve devítidenní chlapeček zemřel na předávkování opiátem. Policisté Marii T. obvinili z vraždy.

Policejní vyšetřování náhlého úmrtí teprve devítidenního novorozence Péti z Bojkovic na Uherskohradišťsku vyvrcholilo uvalením vazby na chlapcovu matku Marii T. (29).

Více info Blesk.cz

Žena ve vestibulu metra Můstek bodla muže do hrudníku, policie ji zadržela

Žena ve čtvrtek večer zaútočila ve vestibulu metra Můstek na Václavském náměstí na pětačtyřicetiletého muže, kterého nožem bodla do hrudníku. Zraněný muž stačil o incidentu informovat policii. Ta následně přivolala záchranáře, kteří muže ošetřili a v umělém spánku ho převezli do nemocnice. Podezřelou ženu policisté zadrželi.

Více info iDnes.cz

 

Přejít nahoru