Neuvěřitelné. Číňanka nakažená koronavirem vstoupila do Francie a chválila se s tím na internetu

Uživatelé čínského webu sociálních médií Weibo byli šokováni a zlobí na jse bezohlednou a potenciálně smrtící akci ženy. Jeden řekl: „Tento druh člověka je nejvíce nestydatý“. Další status hovorí: „Je to nyní časovaná bomba.“ Když, „nakažená“ žena zveřejnila informace o „útěku“ z Wu-chanu i o tom, jak si užívá jídlo ve francouzském městě.

Zveřejnila: „Konečně můžu mít dobré jídlo, cítím se, jako bych hladovala dva dny. Ve městě globálních lahůdek musíme samozřejmě jíst jídlo s Michelin Stars. Těsně předtím, než jsem odešla, jsem měla nízkou horečku a hodně jsem kašlala, snědla jsem spoustu medikamentů, což mi snížilo horečku. Nakonec moje horečka klesla a já jsem byla schopna vystoupit. ”

Lék, který vzala, je antipyretikum, které snižuje teplotu těla, když zasáhne horečka.

„Infikovaná“ žena v příspěvku vysvětlila, že pokud by byla její infekce diagnostikována, stala by se „superinfikovanou osobou“.

Tato zpráva přichází, protože bylo odhaleno mnohem více případů infikovaných virem, včetně Wang Guangfy, člena expertní skupiny Čínské národní zdravotnické a lékařské komise, která Wuhan navštívil dříve a uvedl, že epidemie je „kontrolovatelná a lze jí předcházet “, ale byl včera diagnostikován s Wuhanskou pneumonií.

Doposud bylo infikováno 440 lidí. V Guangdongu bylo hlášeno celkem 26 případů a v Shenzhenu bylo potvrzeno 14 případů píše Express.co.uk.

Čína zavedla screening infračervených měření teploty na letištích, vlakových stanicích, autobusových stanicích a terminálech.

Přejít nahoru