Co dělal pracovník tajné služby OST v protiradiačním návleku 11. září 2001 v budově Světového obchodního centra 7, krátce před jejím odstřelem? Videozáznam jako důkaz! + VIDEO

OST je zodpovědné za bezpečnost a spolehlivost transportu a uskladnění vládou vlastněných zvláštních atomových materiálů přes území Spojených států. Tyto veřejnosti utajené dodávky a místa mohou obsahovat atomové zbraně nebo jejich součásti, obohacený uran či plutonium.  A tento pracovník, této velmi specifické tajné služby se nachází, několik hodin po demolici „dvojčat“ WTC-1 a WTC-2, s protiradiačním vybavením, v budově WTC-7, krátce před jejím odstřelem ( opravdu žádné letadlo do není nenarazilo ).  Demolice WTC-7:

 

Podle nezvratných důkazů i dva měsíce po demolici komplexu WTC, trosky stále nešly uhasit a hluboko pod povrchem zuřilo peklo o několika tisících stupňů Celsia.

Nejhorší následky pro zdraví obyvatelstva Manhattanu měly toxické a radioaktivní sloučeniny v ,,prachu“ , co zbyl z budov.  Pověřená vědecká instituce USGS ( https://cs.m.wikipedia.org/wiki/United_States_Geological_Survey , zjišťovala následky kolapsu, shromážděním odebraných vzorků 15 cm tlustého prachu z 35 míst Dolního Manhattanu, kam dolétl v obrovském pyroklastickém proudění ve formě aerosolu. V něm našli mnoho chemických prvků, ale i dost toxických a vzácně se vyskytujících, jako baryum, stroncium, thorium, cesium, lanthanum, ytrium. Rovněž nějaké, pouze se vyskytující v radioaktivní formě po výbuchu. Nejvíce vypovídající byl odběr ve vzdálenosti 250 metrů na pozemku WTC 01-16. Zde bylo naměřeno 3,67 gramů barya /kg prachu, 3,08 g stroncia/kg prachu. Ostatní odběry vykázaly 0,4 až 0,8 gramu barya/kg prachu, stroncia zase méně. Povolená úroveň je 0,015 gramu barya/kg prachu. Životu nebezpečná hodnota je již nad 0,4 gramu barya/kg prachu! Stroncium vytlačuje z kostí a zubů kalcium a tak je zeslabuje až k rakovině, která se na Manhattanu zvýšila po roce 2001 mnohonásobně. Nálezu izotopů vodíku jsem se již věnoval zde:

https://ac24.cz/-/dalsi-vyzkumy-pocty-obeti-akce-cia-11-zari-stale-rostou-izotopy-vodiku-a-stroncium

Tak čím pak asi pracovníci OST zničili ocelové mrakodrapy se samonosnou konstrukcí, že se ,,roztavily základy“ a ocel se rozpadala na mikroskopický toxický ,,prach“?

https://ac24.cz/-/zverejneno-temer-2400-fotografii-z-trosek-11-zari-ktere-dodnes-nikdo-nevidel-nikdo-nevi-kdo-je-vyfotil-objevili-se-nahodou

Odpověď nechám na čtenáři, pokud si umí spočítat dvě a dvě dohromady, tak bude vědět. Do žádných ,, teorií“ se nepouštím, jen přináším objektivní fakta, která nechť ctěný čtenář sám zhodnotí.

 

Daniel Novák

Přejít nahoru