Nastává biblická Apokalypsa?

Z mého pohledu je celosvětová panika vyvolaná koronavirus jen pokračováním plánu globální elity. Kdysi ho zformuloval Římský klub.

Cíle Římského klubu
Snížení počtu obyvatel Země na “optimální” úroveň 1 miliardy lidí.
Odstranění průmyslu a budování společnosti bez něj.
Narušení suverenity států.
Na troskách národních států vytvořit světovou vládu a kontrolovat populaci přímo.
Na první pohled opatření jednotlivých zemí v boji proti koronavirus jdou proti globalizaci. Jenže tento “izolacionismus” je pouze krátkodobý.

O co opravdu jde vládnoucí elitě
Jaké jsou aktuální cíle globální elity? Jako vždy je není na první pohled vidět, protože jejich kryje závoj boje s koronavirus. Jedním z nich je ukončit liberalismus. Ten byl ve světě “pěstován” v posledních desetiletích.

Po událostech z 11. září 2001 se ale obhajoba lidských práv a svobod značně omezila. “Dramatické představení” s názvem “Útok teroristů na věže mezinárodního obchodního centra v New Yorku” se stalo výchozím bodem. Tehdy nastal čas “boje proti mezinárodnímu terorismu”. Nejen v USA, ale po celém světě. Nynější “hysterie-pandemie” má dokončit omezování zbytků demokracie a svobody. To začalo právě 11. září 2001. Žádný z občanů si nyní nemůže být jist, že není přenašečem nebo obětí koronavirus. Úřady tak s cílem zajistit “bezpečnost” musí jednat tak, že každý může mít vražedný virus. Získají tím úplnou kontrolu nad obyvatelstvem.

Zavádění úplné kontroly
Zaprvé.
Kontrola zdraví. Zavedení povinných pravidelných analýz a testů. Shromažďování všech lékařských informací o osobě v centralizované databázi. Na základě nich bude každý přiřazen ke konkrétní skupině. Půjde o systém sociálních hodnocení podobný tomu v Číně.

Zadruhé.
Kontrola pohybu. V úvahu přicházejí omezení a zákaz nejen přeshraniční, ale také v rámci země.

Zatřetí.
Kontrola styku lidí navzájem.

Začtvrté.
Kontrola chování. Nejen v práci ale i ve volném čase. Sběr informací o stravě a osobním životě.

Čip pro každého
Pomocníky při kontrole budou dobře známé prostředky “Velkého bratra”. Tedy všudypřítomné kamery a mikrofony. Kromě již “tradiční” techniky budou používat různé nové pomůcky. Pojmenované jako “inteligentní věci”. Mezi nimi auta, ledničky a jiné domácí spotřebiče. Dále termokamery a Dron. A v samém finále mikročipy nasazeny přímo do lidského těla. “Koronavírusový argument” může vést k povinnému čipování. Úřady budou usilovat o stoprocentní pokrytí populace tímto technickým prostředkem kontroly.

Dôsledná izolácia
Po prvé.
Dosiahnuť dobrovoľné oddelenie človeka od človeka. Každý „zodpovedný“ občan sa musí dobrovoľne izolovať.

Po druhé.
Nútená izolácia alebo vynútená karanténa.

Po tretie.
Vynútená izolácia karanténnych porušovateľov. Väzenie bude najlepšou školou pre tých, ktorí nechcú žiť podľa zákonov výnimočného stavu. Normou bude tiež medzinárodná izolácia. Vstup a výstup z krajiny budú prísne obmedzené. Možno ešte tvrdšie než v bývalom Sovietskom zväze.

Prevencia vírusových pandémií
Po prvé.
Mladí ľudia sa budú učiť „Základy bezpečného života“. Po pandemickej hystérii sa stanú hlavným predmetom. Obmedzí sa tým výučba rodného jazyka, literatúry a matematiky. Študenti budú študovať vírusy, históriu pandémií a praktické zručnosti izolácie.

Po druhé.
Na prevenciu sa použijú vakcíny. Sme zvyknutí, že zatiaľ sú dobrovoľné. Po ére koronavírusu budú ale povinné.

A teraz to najhlavnejšie
Vakcíny sú teraz pod kontrolou globálnej elity. Je tiež známe, že sa vyvíjajú v laboratóriách, ktoré sú sponzorované a financované nadáciou Billa a Melindy Gatesovcov. Miliardár Bill Gates, ktorého sme poznali ako zakladateľa spoločnosti Microsoft, dnes už takmer nesúvisí s počítačovým svetom. Teraz pôsobí ako „verejná osobnosť“, ktorá je „znepokojená zdravím svetovej populácie“. Trápi ho však zároveň, že na planéte je príliš veľa ľudí. Už v minulom roku sa objavili správy, že financuje „možnosť nových pandémií“ vo svete. A že na zníženie svetovej populácie na jednu „zlatú“ miliardu, by nemal byť použitý koronavírus, ale vakcína proti nemu.

Komentár Valentína Katasonova (Fond strategickej kultúry)

Přejít nahoru