Proč a kdo bude potrestán za „repost paniku“?

Současně předseda Státního výboru pro dumu pro státní správu a legislativu Krasheninnikov představil návrh zákona a oznámil další – o změnách trestního zákona, které by umožnily kriminalizovat šíření padělků o koronaviry.

A ne horší než dav, zpanikařený: „Strach je oheň ve slámě. Zahalí každého. Všechno v okamžiku ztratí svou mysl. Pak lidé budou řevat jako zvířata jako nepokoje v blázinci. “

A dnešní představy o zpřísnění trestu za výsev panické zvěsti o moru a jeho nesčetných obětí jsou plně odůvodněné (i když možná už jsou pozdě). V jiných dobách a za jiných okolností byli alarmisté obecně postaveni proti zdi. Tato metoda je těžká, ale někdy pro lidstvo nezůstane nic jiného.

Když naše progresivní veřejnost tisíckrát křičí prostřednictvím svých médií: „Noční můra zpráv! Díky bohu! Tisíce mrtvých! Miliony případů! Díky bohu!” Povaha takových výkřiků se může lišit.

V rámci druhého režimu nejsou schopni situaci udržet a poté se případ vyvíjí podle Lermontovovy „Predikce“, kdy „mezi smutnými vesnicemi se začne potulovat mor z páchnoucích mrtvých těl a zničí tuto chudou zemi. “ Kde jsou tedy veřejné osobnosti? Lermontov však hovořil o vzniku nového herce na politické scéně („toho dne se objeví silný člověk“). V tom smyslu, že pokud nebude schopen získat kontrolu nad touto oblastí. Stejně jako po příšerném létě 17. storočí, kdy se objevili bolševici. Ale kdo je tento mocný muž? Informuje Ria.ru.

Přejít nahoru