Děsivá zpověď lékaře centra koronaviru! Jsme na dně, je to jako válka. Lidé se nebojí dost

“Onemocnělo už i někteří lékaři, všichni pracovníci nemocnic jsou psychicky na dně,” řekl macchina, který pracuje na jednotce intenzivní péče. Itala stejně jako mnoha expertů překvapil postoj Velké Británie a Spojených států k epidemii koronaviry. “Podceňují to, berou to opravdu na lehkou váhu,” prohlásil Macchina.

“Je to katastrofa, nedokážete si reálně představit, jak rychle se to šíří. Jsme absolutně ochromeni. Máme tu i případy, které s nákazou nemají co dělat, pacientů s mrtvicí, kteří jsou prohlížení, protože veškerá naše pozornost, snaha, energie a síla se upíná k boji s virem, “přiznal italský lékař, doplnil, že například seniory už vůbec nevyšetřují .

“Rozhodujeme mezi životem a smrtí, koho vyšetříme, komu poskytneme lůžko na intenzivní péči. Na lékaře to má šílený emoční dopad, “popsal situaci, která je obdobná ve všech nemocnicích severních regionů země.

“Čelíme epidemiologické katastrofě. Dostali jsme upozornění, abychom nevyvolávaly paniku, ale veřejnost nemá dostatečně velký strach, “upozornil lékař, který varování sdílel na svém facebooku.

“Případy se množí, denně přijímáme 15 až 20 nových pacientů, všichni mají stejné příznaky a výsledky testů jsou jednoznačně pozitivní na koronavirus. Naše pohotovost zcela zkolabovala, nákaza nás smetla jako přílivová vlna, “uvedl lékař.

“Úpěnlivě vás prosím, dodržujte všechny karanténní opatření. Buďte trpěliví, ano, nemůžete chodit do divadel, muzeí nebo tělocvičen, mějte ale slitování se všemi starými lidmi, které byste případně mohli nakazit a nepřímo zabít, “vyzval Macchina.

Přejít nahoru