Černý muslimský policista zastřelil v USA nevinou bělošku a nikomu to nevadí

Nepamatuju si, ze by nekdo nekde klecel na podporu tyhle pani, ze by za ni bojovala antifa, ze by plakaly celebrity v televizi nebo ze by belosi vysli do ulic a rabovali, ze by zapalovali auta a zabijeli. prestoze je cernochu v USA jen 13% pachaji nasilne kriminality zhruba 50%. Beloch je policii zastrelen 2x casteji. Dle FBI.

Když černoši vraždí bělochy je to pro mnohé sluničkáře, bojovníky proti rasismu a antifu OK

Doplnění redakce Eurabia:
Tohle je již fakt zvrácené! Skupina totálně zblblých bělochů v USA natočena, jak nedávno klečí dobrovolně před černochy a prosí je o odpuštění za všechny zločiny rasismu a otroctví, které na černoších spáchali běloši. Tohle je již zvrácené náboženství tento multikulturalismus hlásající dědičnou vinu bělochů!

https://www.facebook.com/watch/?v=591085925133844

Připomeňme si, že černoši se mezi sebou vraždili a zotročovali dávno před příchodem evropských bělochů do Afriky a nebyli to černoši, ale běloši kdo zrušil otroctví a násilím zákaz otroctví vnutil černochům, muslimům a pod. Kdyby nebylo bělochů, tak se černoši zotročují mezi sebou dodnes!

Zde vidíte výsledky socialismu v podání dnešních neomarxistů a multikulturalistů. Přesně tohle je vlhkým snem vládnoucích elit Evropské unie a mnoha zastánců multikulturalismu, kteří rozvíjejí marxistickou teorií o dědičné vině bělochů za všechno zlo světa a toužící zničit evropskou bělošskou civilizaci …

Přejít nahoru