Zmrzačení mladých životů: Jak radikální transgenderový rozjetý vagón ničí dívčí těla a ničí jejich duševní zdraví

Debbie Hayton je učitelka a tvář transgenderové kampaně se sídlem ve Velké Británii.

Nová kniha, Nevratné poškození, odhaluje, jak jsou dospívající dívky podváděny ve víře, že chtějí být muži, a jsou tlačeny do užívání blokátorů puberty, hormonů a podstupujících dvojnásobnou mastektomii.

Ať už se jedná o prohlášení nebo otázku, název této knihy vyjadřuje nezbytnou naléhavost tohoto zoufale smutného příběhu. Uprostřed trans diskuse, zdánlivě bitvy mezi dospělými, zranitelné děti jsou kořistí zlovolné ideologie, kterou přeživší nazývají kultem.

V úžasné investigativní žurnalistice se Abigail Shrier zaměřuje na dospívající dívky většinou bez anamnézy genderové dysforie, které jsou uchváceny vírou, že jsou transgender. Za třpytivým exteriérem zobrazeným v médiích narazí na poškozené děti mnohé odcizené od jejich rodin ve špatném duševním zdraví a čelí vyhlídce na neplodnost a léky na celý život. Píše portál RT.

Jsem transgender člověk, ale jako dospělá jsem přešla, když jsem pochopila důsledky pro mé tělo a můj vztah ke společnosti. Kromě toho jsem do té doby měla své vlastní děti. Přesto jsou děti příliš mladé na to, aby udělily souhlas s tetováním, rozhodovány o skutečných změnách života.

Ať už s ní souhlasíte nebo nesouhlasíte, je to kniha, kterou si musíte přečíst. Shrierova informovaná analýza vychází z desítek rozhovorů, včetně lékařských odborníků a rodičů. Od dr. Kennetha Zuckera, který dohlížel na psaní lékařské definice „genderové dysforie“, až po obyčejné rodiny, jejichž děti, jak se zdá, byly tímto kultem zameteny, mluví Shrier přímo k těm, kteří mají zkušenosti z první ruky.

Fakta jsou jasná: mezi dospívajícími dívkami, které se najednou považují za chlapce, se šíří nákaza. Přestože je dokumentována historie mladých ženských chlapců, kteří projevují touhu být dívkami, nikdy dříve dívky neovládaly práci dětských genderových klinik. Statistiky jsou ohromující. Například ve Velké Británii vzrostly v posledním desetiletí doporučení dospívajících dívek o 4400%.

Shrier zkoumá možné důvody, proč tyto dcery, často z liberálních progresivních domácností, chtějí být syny. Za prvé, sociální média, kde jsou děti ovlivňovány cizími lidmi, zatímco jejich rodiče jsou drženi ve tmě. Za druhé, vzdělávací systém, kde dospělí, kteří by měli vědět lépe, byli nadšeni nebo ohroženi transgenderovými aktivisty. Ignorujíc jak vědu, tak základní ochranu, zakoupili si představu, že všichni máme neměnnou genderovou identitu, která se může nebo nemusí shodovat s naším sexem.

Díky ohromné ​​pošetilosti se děti ve svých školách mění s novými jmény a zájmeny. Pokud by jejich rodiče mohli být nepodporující, pak jim to nebude řečeno, v případě, že by se jejich děti mohly cítit „nebezpečné“. Ale to je něco, co všichni rodiče potřebují vědět: tento jev je chytavý a je třeba ho předem upozornit.

Nic se však nemohlo stát bez spolupráce tvůrců politik, a to nejen v rámci vzdělávacího systému. Terapeuti – právě lidé, kteří by měli pomáhat dětem, aby napadli své myšlení – slepě potvrzují, co jejich mladí pacienti vzali z internetu.

Každý, kdo se postavil proti tomuto, čelil cenzuře a odsouzení. Ale jak analytik Jungian Lisa Marchiano vysvětlil: „Tento nápad, že dítě přijde a řekne nám, že jsou trans a že v rámci sezení nebo dvou, tří nebo čtyř, řekneme, že jo, jsou trans. Dovolte mi, abych vám napsal ten dopis. “To není terapie.”

Shrier připisuje mincovní práci rodičovských skupin, jako jsou 4. WaveNow a Transgender Trend, které se postavily pevně proti ideologii. Byli odsouzeni jako fanatici a transfobové za ochranu dětí před sebou, první povinnost rodičů od úsvitu času.

Kniha je dobře odkázaná a snadno čitelná, díky čemuž je vhodná pro široké čtenáře. Nejviditelnějším publikem jsou rodiče, kteří se zajímají o blaho svých dcer. Ale učitelé, terapeuti a lékaři, z nichž někteří mlčí kvůli nevědomosti nebo strachu, musí také tyto příběhy slyšet. A konečně, širší veřejnost shledá Shrierovu analýzu dostupnou, jasnou a vzdělávací. Ti, kteří si jen nejasně uvědomují transgenderovou ideologii, mohou být v pokušení myslet si, že to nemůže být pravda: mladé dívky, které užívají silné léky proti rakovině, aby zastavily pubertu, nebo vyvolaly umělou menopauzu, pokud byly zahájeny. Ale děje se to po celém světě a Shrier to katalogizuje.

Přejít nahoru