Odsouzena tyranka předhodila štěně psům a točila si krvavé jatka

Za týrání zvířat byla již dříve pravomocně odsouzena Ludmila Zdeňková, která používá i příjmení Smrčková nebo Remtová, tvrdila, že osudného dne byla na procházce se synem. Bitva psů vznikla podle ní náhodou a stejně náhodně prý pořídila i video.

Svědci ale byli od začátku přesvědčeni, že žena nešťastnou fenku Fibi předhodila psům schválně a zcela cíleně si pak krvavá jatka natáčela. “I kdyby to byla náhoda, jak paní Zdeňková tvrdí, je povinnost každého chovatele ty psi ochránit. Zde došlo k usmrcení štěněte, “uvedla Ivana Pexová, která Zdeňková již dlouho sleduje a shromažďuje důkazy pro to, aby jí byl chov zvířat definitivně zakázán. “Navíc bylo zjištěno a potvrzeno bývalým manželem, že byl při tom zabit další pes,” dodala s tím, že jednoho z útočících psů Ozzyho, potom nechala Zdeňková zastřelit myslivcem. Píše portál stcity.

Zdeňková ale jakoukoliv vinu odmítá. O tom, jak podle ní ke krvavým dramatu došlo, natočila velmi emotivní video, ve kterém tvrdila, že vše se odehrálo na procházce, kde měla s sebou fenu amerického buldoka Fatimu, psa Ozzyho a fenku Fibi.

Psi prý nevykazovaly žádnou agresivitu, přesto Ozzy zničehonic na Fibi zaútočil a zakousl se jí do krku. “Přitiskl ji na zem a držel ji. Byla jsem v šoku, nevěděla jsem, co dělat. Skočil po ní a jen s ní zatřásl. V tu chvíli jsem viděla, že je konec, “popsala. Popřela, že by nešťastnou Fibi předhodila psem úmyslně, i to, že video točila záměrně.

Policisté to ale viděli jinak. Zdeňková nyní proto obvinili z přečinu týrání zvířat. “V případě, že by soud toto obvinění akceptoval, hrozil by stíhané trest odnětí svobody v délce až tří let,” uvedl policejní mluvčí Jiří Matzner. Případ se odehral začátkem roku.

Přejít nahoru