Švédská novinářka obviněná z trestného činu z nenávisti za zveřejnění článku o lékárnách vlastněných muslimy + VIDEO

Novinářka ve Švédsku byla obviněna z trestného činu z nenávisti a hrozí ji dva roky vězení za zveřejnění článku, kterým zpochybňovala, zda by muslimské lékárny správně distribuovaly léky pokud by došlo k omezenému zásobování. Píše portál Europe Infowars.

Ano, skutečně.

Ingrid Carlqvist a její kolegyně Maria Celander čelí 2. listopadu soudnímu jednání u článku, který ani nenapsali, ale publikovali na svém webu.

“Asi před rokem přispěla žena na web článkem, který se ptal, co by se stalo, kdyby byl nedostatek léků vzhledem k neúměrnému počtu muslimských farmaceutů ve Švédsku.” Otázka byla položena na jejích znalostech islámského práva (šaría), které učí muslimy upřednostňovat muslimy. Byly by v případě nedostatku léků podávány muslimům před ostatními? “ hlásí RAIR Foundation.

O šest měsíců později policie kontaktovala novináře a uvedla, že jsou obviněni z trestného činu z nenávisti, protože článek představoval „podněcování k etnickým skupinám“, které jsou podle švédského práva „chráněnou“ třídou.

“Nejprve jsem si myslela, že to prostě upustí, protože je to naprosto šílené. Jsme novináři, proboha, “řekla Carlqvist a dodala, že cílem tohoto obvinění je„ vyslat signál “ostatním novinářům, aby mlčeli o nebezpečích masového přistěhovalectví.

“Nechali vrahy a násilníky utéct, ale takzvaná policie„ pro trestný čin z nenávisti “- mají nejvíce zdrojů. “Na to se naše vláda zaměřuje, “dodala s tím, že Švédsko bylo nyní ovládáno„ anarchotýranií “, která se zaměřuje na občany, kteří kritizují vládní politiku, zatímco skuteční zločinci jsou na denním pořádku.

„Švédská vláda financuje radikální online„ nenávistnou “monitorovací skupinu„ Näthatsgranskaren . Skupině šéfuje Tomas Åberg, bývalý, zneuctěný policista, “uvádí Nadace RAIR. “Skupina hromadně hlásí Švédy, kteří kriticky píší o migraci a islámu, policistům, kteří zaútočili na pachatele řeči domů a zatkli je. Tým pro myšlenkové zločiny tvoří asi 15 lidí, včetně policie, vývojářů systémů, lektorů, právníků a sociálních vědců. Organizace odmítá identifikovat lidi, kteří pro ni pracují. “

Přejít nahoru