Jordánský poslanec: Alláh stvořil Araby jako pány světa!

Jordánský poslanec, který dříve působil jako jordánský ministr sportu a mládeže a ministr náboženských nadací, uvedl v rozhovoru pro televizi Iqra (Kuvajt): „Alláh dal Arabům  nejen korán, ale také vůdčí vlastnosti, které ostatní národy nemají. Arabové nebyli stvořeni pro to, aby vykonávali skutečnou práci, ale spíše aby byli vůdci nearabů.“

Qudah, arabský superman, má na facebooku přes 1,7 milionu následovníků,  dodal, že Arabové jsou světoví vládci. Alláh je stvořil, aby kázali světu. Že Arabové mají různé geny a vrozené vlastnosti a že práce nearabů doplňuje ducha Arabů, že všechno slintání nemá nic, ale nemá nic společného s rasismem. To je prostě fakt, vidíte to u arabských dětí. Podle Qudaha jednají jinak než nearabské děti.

Arabští rasisté si mohli toto vysvětlení ušetřit. Arabové v Evropě si mohou svobodně zpívat píseň o rozmanitosti těch, které si vybral Alláh.

„Celá věc má však hořkou pachuť, protože tento názor nesdílejí pouze miliony jeho krajanů, ale také mnoho Arabů žijících v Německu. To by se mělo řešit, “ napsala Seyran Ates turecká právnička a aktivistka za práva žen – a tedy nearabská žena.

Jordánský poslanec nevysvětluje, proč v arabských společnostech nedošlo k žádnému pokroku, proč fašistický islám hrubou silou zlikvidoval vše, co má nést arabské kulturní dědictví.

zdroj: prvnizpravy.cz

Přejít nahoru