Najväčšia hanba Slovenska a všetkých Slovákov: Zlodej, psychopat a mafián Matovič

Hanba, akú Slovensko a Slováci vo svojej histórii nezažili! “Ken ju gou van tajm? Nekst tajm? Its lajf….Óu…,” vyliezlo z babráka Igora Matoviča v priamom prenose, ktorý okamžite obletel celý svet. Vďaka tomu sa mafián Matovič postaral o hanbu, akú si Slováci a Slovensko veru nezaslúžia!

Slováci si kladú jednu otázku. Na čo vôbec sa niekto, kto nevie po anglicky ani ceknúť, tlačí do Bruselu? Zlodej Matovič, ako je o tomto babrákovi známe, angličtinu neovláda. Aj na spomínanom videu je, inokedy primitívne arogantný Matovič, nezvyčajne neistý a nevie, čo má povedať. S nedokonalou angličtinou sa snaží opýtať, či môže začať svoj prejav odznova, no použije nesprávne slová, a tak ho mnohí právom obviňujú z toho, že robí Slovensku a Slovákom iba hanbu. O Matovičovej ceste na samit v Bruseli sa rozprávalo už v súvislosti s tým, že naň z trucu ako malý, sopľavý chlapček, nezobral štátneho tajomníka ministerstva zahraničných vecí Martina Klusa (SaS). Ten je teraz vari aj rád, že tam nebol. Inak by sa od hanby bol za Matoviča pod zem prepadol. Matovičov prejav bol totiž nakrúcaný na kameru pre audiovizuálny servis Európskej komisie a vysielali ho naživo. Na videu vidno, ako si Matovič skladá rúško, hovorí, že „nevie, ako má začať,“ a po chvíľke rozprávania sa zakoktá a žobre, či môže ísť ešte raz. Vo videu sa mafián Matovič chytá za hlavu, rovnako ako aj jeho voliči, ktorí nechápu, akého primitíva si zvolili za premiéra…

https://www.youtube.com/watch?v=qbUewiDpMso

Video s Matovičovým bľabotaním obletelo svet a zgustli si na ňom aj opoziční politici, ktorí ho označujú za obrovskú hanbu pre Slovensko. Nestalo sa totiž prvýkrát, že by psychopat Matovič použil nesprávny anglický výraz. „To, čo predviedol premiér Matovič, nemožno nazvať inak ako hanbou,“ uviedol bývalý veľvyslanec a opozičný poslanec Peter Kmec.

A aby toho ešte nebolo málo, tak si mafián Matovič vyslúžil ostrú kritiku aj za to, že bol v interiéri, no rúško mal arogantne zložené.

(SCa)

Přejít nahoru