Je psychopat a mafián Igor Matovič posadnutý testovaním Slovákov?

Je nesporné, že situácia na Slovensku je veľmi kritická. A môže za ňu aj samotný premiér Slovenska, mafián Igor Matovič, ktorý podcenil situáciu a zľahčoval ju. Aj svojím nezodpovedným správaním sa a nenosením rúšok.

V pondelok Slovensko zaznamenalo svoj nový smutný rekord v počte hospitalizovaných – v nemocniciach je totiž už 3292 pacientov “Situácia po vianočnom lockdowne nie je stabilizovaná. Jedným z dôvodov je, že neboli dodržiavané opatrenia,” nechal sa dnes po zasadnutí vlády počuť minister zdravotníctva Krajčí. Ďalším dôvodom môže byť aj nový variant koronavírusu, ktorý je infekčnejší a teda nebezpečnejší.

Matovič si na tlačovke opätovne kopol do ministra hospodárstva Richarda Sulíka a hodil celú závažnú situáciu na jeho hlavu. Ako povedal, za situáciu môže Sulíkova neschopnosť nakúpiť antigénové testy. Podľa Matoviča preto pribudne cez 4-tisíc zbytočných obetí. “Jedna možnosť je nerobiť nič a nechať lockdown ako je,” povedal. Avšak mutácia vírusu je podľa neho silná, vakcinácia nepomáha a nastavený lockdown nezlomí krivku dole. Preto zostáva podľa Matoviča jediné riešenie, a to celoplošné testovanie, ktorým je psychopat Matovič už priam posadnutý.

Najneskôr od budúceho víkendu sa preto spustí masívne celoplošné testovanie Slovákov, najskôr vo všetkých okresoch. Opakovať by sa to malo každý týždeň. Testovať Slovákov chce Matovič, kým sa nezlepší situácia. “Prvý víkend by mali testovať všetky okresy a následne v tom okrese chcú testovať dovtedy, kým incidencia neklesne pod 0,5 %. Na tomto sa zatiaľ v pondelok neoficiálne dohodla vláda. O ďalšom pláne budú následne ešte rokovať.” doplnil. Kvôli nedostatku testov by sa mohlo najbližší víkend testovať v najviac postihnutých oblastiach. Matovičovi je úplne jedno, že tak prinúti Slovákov stáť v mrazoch v radoch a následne sa testovať mizernými a nespoľahlivými antigénnymi testami a tak sa aj nakaziť. Je mu úplne jedno, že okolité štáty svojich občanov nenahnali na spôsob Gestapa do front a netestovali ich nespoľahlivými testami, ktoré kúpil štát od pofidérnej spoločnosti blízkej premiérovi, ale testovaniu prechádzal skutočný lockdown. Nie to, čo sa zaň pokladá na Slovensku. Ten od skutočného lockdownu má riadne ďaleko. Neobstoja ani výhovorky o páde ekonomiky. Veď nad nejakou ekonomikou je snáď aj ľudský život. Alebo nie?  

(SCa)

Přejít nahoru