Aktualizované: OBROVSKÝ ŠKANDÁL bývalej slovenskej tenistky Cibulkovej!

Svinstvo a hyenizmus v novodobej podobe! Zatiaľ čo stovky Slovákov pozitívnych na COVID-19 umreli, tisíce sú pozitívnych a musia si na očkovaciu látku v poradovníku počkať, kým príde na nich rad, tak nielen politici či celebrity slovenského šoubiznisu nemusia v poradovníku byť a i tak sa dostanú k očkovacej látke.

Doteraz na Slovensku zaočkovali od 26. decembra 20-tisíc ľudí. V prvej vlne sa majú očkovať iba zdravotníci, zamestnanci domovov sociálnych služieb a pracovníci kritickej infraštruktúry. Nikto iný. Očkovacia látka bude pre širokú verejnosť na Slovensku k dispozícii v štvrtej vlne očkovania s predpokladaným začiatkom až v marci. No kto by do marca čakal?!? Ako vidno, stačí mať známych na patričných miestach a v nejakom “podradnom poradovníku pre obyčajných smrteľníkov” sa nemusí čakať!

S informáciou prišiel Denník N, podľa ktorého možnosť zaočkavania sa vakcínou proti SARS-CoV-2 Cibulková dostala aj napriek tomu, že nepatrí do rizikovej kategórie ako zdravotníci či pracovníci kritickej infraštruktúry. Vedenie nemocnice na bratislavských Kramároch, kde došlo k hrubému porušeniu nariadenia vlády SR, šetrením zistilo, kto Dominike podal vakcínu a vyvodila voči nemu dôsledky. K vakcínam sa mala Cibulková dostať po dodatočnom dopísaní na zoznam čakateľov z oblasti kritickej infraštruktúry, pričom v ňom ale Dominika Cibulková nemala čo hľadať!

Cibulkovej nedôveryhodná reakcia, ktorej verí len málokto, nenechala na seba dlho čakať a slovenská tenistka si nasypala na hlavu popol. “Je mi veľmi ľúto, že som sa nechala voviesť do omylu, keď som pri sprevádzaní blízkeho v nemocnici len informatívne opýtala, v akom období by sme mohli prísť na rad pri očkovaní. Ak by som čo i len tušila, že sa dopúšťam vážneho pochybenia, a že len nevypĺňam voľné miesto v poradovníku, v žiadnom prípade by som možnosť zaočkovať sa nevyužila,” napísala Cibulková na svojom Instagrame.

Lenže to nie je všetko! Denník N priniesol ďalšiu šokujúcu informáciu, že prednostne zaočkovaný bol aj Cibulkovej manžel Michal! A aby toho nebolo málo, zaočkovaný mal byť podľa portálu športky aj ďalší slovenský športovec, futbalista Vladimír Weiss mladší. Podľa zverejnených informácií mal byť hráč ŠK Slovan Bratislava v priestoroch, kde sa očkuje, v podobnom čase ako Cibulková.

„Áno, môžeme potvrdiť, že rovnako ako pani Cibulková, aj jej manžel bol v oficiálnom zozname zdravotníkov, ktorí majú byť zaočkovaní, pridaný neoprávnene,” potvrdila Univerzitná Nemocnica. Lenže. Cibulková sa ani v texte, ktorý zverejnila na internete, zámerne nezmienila o tom, že na očkovaní sa zúčastnil aj jej manžel, hoci o tom bezpodmienečne musela vedieť!

Tenistka a jej manžel mali do očkovacieho radu prísť spolu s tamojším námestníkom pre zdravotnú starostlivosť nemocnice na bratislavských Kramároch. Nemocnica to síce odmieta, ale pravdivosť potvrdilo hneď niekoľko očitých svedkov z radu zamestnancov danej nemocnice.

Cibulková sa síce bráni, že do nemocnice prišla ako sprievod a neskôr sa mala zdravotníkov náhodne opýtať v akom období príde na rad s očkovaním. Zrazu sa pre ňu našla vakcína. Ale otázne je, komu robila bývalá svetová štvorka s manželom sprievod. V čase korony je totiž vstup do nemocnice obmedzený.

Podľa Tv Markíza, manželov očkovali spoločne, takže si zrejme sprievod robili vzájomne. Ich konanie odsúdili aj odborníci. Tridsaťjedenročná Cibulková totiž patrí medzi najmenej ohrozené skupiny.

Ukážkový primitívny populizmus predviedol mafián, politik Boris Kollár (Sme rodina). „Je to pozitívny príklad pre tých, ktorí sú na hrane a váhajú. Pokiaľ to však urobila v tichosti a médiá na to prišli, tak je to hanba,” povedal.

(SCa, il.foto: sport.sme.sk)

 

Přejít nahoru