V Německu se údajně našel lék na Covid-19!

Podle německého ministerstva zdravotnictví němečtí lékaři neuposlechli zdravotní zákon WHO, který požaduje neprovádět pitvy při úmrtích na koronavirus a díky tomu zjistili, že smrt nemá na svědomí virus, ale bakterie. To vede ke krevním sraženinám a ke
smrti pacienta. Německo, podle zprávy,  poráží Covid-19, což podle ní není nic jiného než
široká intravaskulární koagulace (trombóza). A způsob jak ji léčit, znamená léčit ji
antibiotiky, protizánětlivými léky a antikoagulaci. Lék už byl znám, ale WHO o tom Číňany
neinformoval, protože je to jen obchod!

Tuto senzační, ale na první pohled zvláštní zprávu pro celý svět přinesli němečtí lékaři pitvou mrtvých těl produkovaných Covid-19. Němečtí patologové navíc říkají, že mechanické větrání a jednotky intenzivní péče nikdy nebylo třeba!

Prevence? 

Zpráva doporučuje užívat 100 mg aspirinu a apronexu nebo paracetamolu. Proč? Protože bylo prokázáno, že Covid-19 stimulací podporuje vývoj trombózy. Protože krev není nasycená kyslíkem. Krev houstne, její proudění v srdci a plicích se zpomaluje, člověk nemůže dýchat a rychle umírá.
Tělo, paže, nohy a další části těla byly při pitvách otevřeny a bylo zjištěno, že krev se rozšířila a žíla a krevní sraženiny ve všech žilách a krevní sraženiny v tepně zasahují
do normálního průtoku krve a zabraňují dodání kyslíku do všech orgánů, zejména
mozku, srdce a plíc a pacient nakonec zemře.

Německé ministerstvo zdravotnictví okamžitě změnilo protokol léčby Covid -19 a začalo předepisovat infikovaným pacientům 100 mg aspirinu a apronaxu – výsledek: pacienti se začali zotavovat a došlo ke zlepšení. Německo /naštěstí/ porušilo normu, po celém světě budou podle zprávy soudní spory za skrytí tolika úmrtí a za kolabující ekonomiky mnoha zemí po celém světě.

Zpráva si dává za cíl poodhalit proč byl vydán rozkaz pohřbít mrtvé okamžitě bez pitvy. Jak dále se v ní uvádí, všechna tato hysterie byla potřeba, protože byznys je byznys. Stínová vláda chce za každou cenu očkovat vakcínou a implantovat čip, který zabíjí masy k ovládání populace a snížení světové populace. “Je to plánované a kruté,” uvádí se v zprávě, ke které se vlády staví dost rezervovaně.

(SCa)

 

Přejít nahoru