Bernstein: Trump „Nejhorší zlo v Bílém domě, jaké jsme kdy viděli“

„Místo toho, abychom řekli, pane prezidente, je tento útok nepřijatelný, neobstál, my vás zavrhneme a usvědčíme, obejmou zlo Donalda Trumpa a trumpismus v okamžiku naší historie, kdy měli šanci absolutně zapřít a postavit se na principiálním principu proti nejhorší síle v Bílém domě, jakou jsme kdy viděli, “řekl Bernstein ve čtvrtek CNN.

„Jedná se o opuštění povinnosti, jaké si Spojené státy nikdy nepředstavovaly,“ řekl Bernstein. „A myslím si, že se musíme podívat na něco jiného z opuštění povinnosti Donalda Trumpa, a to udělal v COVID. Stovky tisíc Američanů zemřely kvůli jeho vražednému zanedbávání.

Bernstein také hovořil o probíhající „studené občanské válce“ ve Spojených státech a o tom, že Trump nalil benzín a zapálil oheň. Píše portál RealClearPOlitics.

„Podívejte, v této zemi jsme už dlouhou dobu studenou občanskou válku,“ řekl Bernstein. „Donald Trump nalil plameny na studenou občanskou válku a zapálil ji. A nyní řekli republikáni v Senátu, budeme mít v této zemi nějakou zapálenou občanskou válku. Překračuje politiku. Je to kultura. Má co do činění s rasismem. Souvisí to s misogynií. Souvisí to s charakterem a kultem Donalda Trumpa a tito senátoři, kteří zahodili principy, řekli dobře, půjdeme znovu svou zbabělou zbabělou cestou a přijmeme Trumpismus. , zlá síla. “

Přejít nahoru