Tak toto Gáborovi Grendelovi nevyšlo. Slováci chcú predčasné voľby

Gábor Grendel (OĽaNO), súputník mafiána, nebezpečného psychopata, zločinca a zlodeja Igora Matoviča, Slovákom na sociálnej sieti položil jednoduchú otázku. Či sú ZA predčasné voľby. Grendel, niekdajší novinár, túto anketu spustil, keď sa pretrvávajúca slovenská koaličná kríza prevalila na verejnosti. Slováci mohli v ankete hlasovať od 3. marca do tejto soboty a veru, nebolo ich málo. Svoje hlasy odovzdalo v ankete vyše 12-tisíc ľudí. Výsledok však hovorí sám za seba. Prevažná väčšina hlasujúcich chce predčasné voľby. Za predčasné voľby sa vyjadrilo až 9 7008 hlasujúcich, proti predčasným voľbám je 2 644.

„Keď Vám Vaša anketa nevyšla podľa Vašich predstáv, tak rovnako ako Váš premiér musíte zvaliť vinu na niekoho iného (sympatizantov, či voličov Smeru, Hlasu či ĽSNS), hoc Vám tu píše aj veľa Vašich voličov, že sú za predčasné voľby. V ničom sa nelíšite od Vášho premiéra, chcelo by to trocha sebareflexie pán Grendel,“ napísal jeden z diskutujúcich.

Netreba zabudnúť, že Grendel, podobne ako arogantný a pre Slovákov absolútne neprijateľný minister financií Eduard Heger (prirovnávajú ho k Matovičovi) je možnou náhradou za Igora Matoviča (OĽaNO). Okrem nich sa spomína ešte aj minister obrany, arogantný a pre Slovákov tiež neprijateľný Jaroslav Naď. Ten sa ale nedávno vyjadril, že nemá ambície stať sa novým premiérom. Slováci si vydýchli.

Niekoľko hodín po vyhlásení ankety, keď bolo zrejmé, že anketa nesplnila svoj účel, sa Grendel ozval znova. „Ďakujem fanúšikom Smeru, Hlasu a ĽSNS za vyjadrenie názoru v mojej FB – ankete,“ napísal vo svojom statuse. „Aj som si myslel, že ak si na Slovensku niekto želá predčasné voľby, tak sú to oni. Som rád, že to tak aktívne potvrdili,“ dodal.

Práve tieto slová však jeho sledovateľov veľmi nahnevali. „Nebuďte v omyle. Nie iba voliči Smeru a Hlasu sa vyjadrili za predčasné voľby. Mohlo by to byť pre vás veľké rozčarovanie,“ pripomenul jeden z prvých diskutujúcich. Veľa reakcií je posmešných a plných rád, že mal Grendel urobiť anketu len pre fanúšikov OĽaNO.

Igor Matovič má zvyk sa neustále obracať na svojich sledovateľov sociálnych sietí a počúvať ich želania. Len čas ukáže, či Matovič poslúchne vôľu ľudu (a svojich voličov) a konečne sa vzdá postu premiéra Slovenska. Hoci jeho obrovské arogantné, narcistické, primitívne ego mu to (asi) nedovolí…

(SCa, il.foto: dennikn.sk)

Přejít nahoru