Belohorcová zveřejnila neuvěřitelné fotky Miami, jak ho lidé neznají: V takovém prostředí přece děti nechcete vychovávat. To, co se tam děje v posledních dnech, je už neúnosné

V uliciach Miami posledné dni zavládli nepokoje. Ľudia tam zničili reštaurácie, bili sa v uliciach a tisíce sa ich zhromažďovali bez rúšok či dodržiavania rozstupov. Do Miami Beach totiž v posledných dňoch zavítalo naozaj veľké množstvo študentov, ktorí si chcú užívať, tancovať, piť a na opatrenia kašlú.

K tomu, ako to v raji teraz vyzerá, sa vyjadrila aj Belohorcová. Tá navyše dodala, prečo sa s rodinou po jedenástich rokoch rozhodla odsťahovať do Španielska.

„Mnohí sa ma neustále pýtate, prečo sme odišli z Miami … tu je jednoduchá a výstižná odpoveď. V takomto prostredí predsa deti nechcete vychovávať. To, čo sa tam deje v posledných dňoch, je už neúnosné. Z raja na zemi sa stáva doslova hotové peklo. Kedy bude späť to staré Miami? Tá naša krásna South Beach? Ocean drive … Trhá mi to srdce … Polícia mesta Miami Beach je už úplne bezradná … Zaslúži si môj veľký obdiv … ukočírovať túto nezvládnuteľnú masu je ťažký oriešok, „napísala k fotografii.

Na prvej snímke je zobrazená pláž plná odpadkov, na ktorej si ľudia tmavej pleti robia večierok. Na ostatných príspevkoch sú potom vidieť rôzne zásahy polície a pod.

„Katastrofa, panebože,“ uvádzali iní.
„Je to smutná realita súčasného sveta, bohužiaľ. Malo by to byť aj varovanie, pretože toto naozaj nikto z nás u nás nechce. Buďme radi a vážme si toho, kde žijeme a v akých podmienkach. To si musíme chrániť! Toto si neviem predstaviť, že by som mohla niekedy zažiť vo svojej krajine, nieto si na to zvyknúť, že toto je na dennom poriadku a normálne … “

https://www.instagram.com/p/CMsGRiZL6sn/?utm_source=ig_embed

Podľa mnohých bolo dobre, že sa Zuzana s rodinou rozhodli odísť. „Hrozné. Odišli ste v pravý čas,“ odkazovali im.

„Je to strašné, ako z nejakého zlého filmu. Čo ty strašné odpadky, ľudí nie sú nič než prasatá. A to ostatné. Nemôžem uveriť, že sa toto niekde deje. Snáď to v Európe, kvôli prisťahovalcom, nedopadne rovnako. Toto predsa nie je normálne. Čoho tým tí ľudia chcú docieliť? A prečo sa toto všetko vlastne deje?“ nechápali niektorí.

Iní poznamenal, že „to je Amerika“ a ďalší diskutéri dodali, že „spodina sa odtrhla z reťaze“.

„To je sila,“ napísala herečka Mahulena Bočanová.

 

Bendovej rasistická poznámka vyprovokovala slniečkarov k erupcii kritiky

Príspevok zaujal tiež herečku Alicu Bendovú, ktorá si pri jeho komentovaní nebrala servítky. „Fuj, čierne peklo na zemi, nech žije Biden, že? Je to smutné, že sa tam dlho nepozrieme,“ okomentovala herečka.

Avšak, okamžite sa za svoje vyjadrenie názoru stretla s kritikou. Podľa niektorých sa totiž Alice ukázala ako rasistka: „Si céčková rasistická špina, ty si tam nežila, tak čo hodnotíš? Ten komentár zmažte, je to hanba. Čierne peklo na zemi, to snáď nemôžete myslieť vážne,“ reagovali na jej slová niektorí.

Ľudia ju navyše upozorňovali na to, že situácia v Miami nemá s prezidentom Joeom Bidenom, ktorý bol do funkcie zvolený až tento rok, nič spoločné.

polícia v Miami
Na snímke zásah polície v uliciach Miami

Podľa niektorých by dianie na fotografiách a videách, o ktoré sa podelila Zuzana, mohlo byť spôsobené len každoročnými jarnými prázdninami, ktoré aktuálne v Miami prebiehajú a sú vyhrotenejšie.

 

Zuzana Belohorcová

Zuzana Belohorcová je na Slovensku známa ako moderátorka počasia a erotickej relácie Láskanie. V minulosti moderovala aj erotickú šou v Česku – Peříčko, vysielanú na televíznej stanici TV Nova. Na televízii Markíza moderovala aj reality šou Big Brother.

Od roku 2012 bývala so svojím manželom Vlastimilom Hájkom a deťmi na Floride. Vlani sa však presťahovali do Španielska, konkrétne do Marbelly.

 

Alice Bendová

Alice Bendová je česká modelka, herečka a moderátorka. V rozhovoroch sa často sťažuje, že musí venovať svojmu telu veľkú pozornosť, aby po dvoch deťoch nepribrala, aj napriek tomu ale Bendová patrí medzi najviac sexy české herečky, ktorých sa čas zrejme nedotýka.

Pokiaľ ide o jej osobný život, v roku 2004 sa vydala za hokejistu Václava Bendu, s ktorým má dve deti. Po trinásťročnom spolužití sa ale manželstvo nakoniec rozpadlo. Teraz je partnerom herečky Michal Topol.

Zahrala si v takých známych českých filmoch ako Báječná léta pod psa, Duša ako kaviár, Všetko najlepšie!, Sametoví vrazi atď. Diváci ju môžu poznať aj zo seriálov Rodinná pouta, Veľmi krehké vzťahy a ďalších.

zdroj: hlavnespravy.sk

Přejít nahoru