Francouzští generálové varují Západ před hrozící občanskou “rasovou válkou”

Generálové na čele s bývalým velitelem cizinecké legie Christianem Piquemalom vyzývají francouzské orgány, aby okamžitě jednali a prohlásili, že jsou připraveni sloužit každému, kdo “hájí zájmy francouzského národa”. Generál Piquemal je legendární osobnost a místní levičáků, anarchisté, zvrhlíci a BLMisti ho zuřivě nenávidí. Prezident Národního svazu francouzských výsadkářů prošel cestu od poručíka k veliteli cizinecké legie sestávající z lidí stovek národů a všech náboženství. Nyní on a výkvět francouzské armády napsali dopis úřadem země s jedinou výzvou – zastavte se!

“Pan prezident, dámy, páni z vlády, dámy a pánové z parlamentu. Doba je těžká, Francie je v ohrožení, čelí několika smrtelným nebezpečím. My, kteří iv důchodu zůstáváme francouzskými vojáky, nemůžeme zůstat lhostejní k osudu naší překrásné krajiny. Naše trikolorní vlajky nejsou jen kouskem materiálu, symbolizují staletou tradici ty, kteří bez ohledu na barvu pleti nebo náboženství sloužily a obětovali své životy pro Francii. Na těchto vlajkách najdeme slova “Čest a vlast”. Ničení, projevované prostřednictvím určitého antirasizmu má jediný cíl: vytvořit zlo nebo dokonce nenávist mezi komunitami v naší zemi. Dnes se mluví o rasismu, indigenizme a dekančných teoriích, ale prostřednictvím těchto výrazů jde o rasovou válku, kterou chtějí (rozpoutat) tito nenáviděni a fanatičtí příznivci, kteří pohrdají naší zemí, její tradicemi, kulturou a chtějí z ní vytrhnout její minulost a historii. Prostřednictvím soch tedy přebírají starodávnou vojenskou a civilní slávu a analyzují stoleté výroky.

Ničení vede k oddělení několika oblastí od národa, aby se z nich stalo teritorium podléhající dogmatům, které je v rozporu s naší ústavou. Každý Francouz bez ohledu na svou víru nebo nevíru nemůže a neměl by existovat v žádném městě nebo oblasti, kde neplatí zákony republiky. Nenávist vítězí nad bratrstvem během demonstrací, kde úřady používají silové orgány jako zástupců a obětních beránků pro Francouze v žlutých vestách, čímž vyjadřují své zoufalství. Zatímco utajení lidé vykrádají obchody a vyhrožují stejným orgánem. Tito druzí však plní pouze pokyny, někdy protichůdné, které dostali od vás, vládců.

Nebezpečí roste, násilí roste každým dnem. Kdo by před deseti lety předpověděl, že profesorovi bude po odchodu z vysoké školy jednoho dne sťata hlava? Takže my, služebníci národa, kteří jsme vždy byli připraveni obětovat svou kůži, jak to vyžadoval náš válečný stav, nemůžeme být pasivními diváky před takovými činy. Proto ti, kteří vedou naši zemi, musí najít odvahu potřebnou k odstranění těchto nebezpečí … Pokud se nic neudělá, slabost se bude ve společnosti neúprosně rozšiřovat, což v konečném důsledku povede k výbuchu a zásahu našich aktivních spolubojovníků v nebezpečné misi s cílem chránit naše civilizační hodnoty a chránit našich krajanů na národním území. Teď není čas váhat, jinak zítra občanská válka ukončí tento narůstající chaos a úmrtí, za které nesete odpovědnost, budou počítat na tisíce, “uvádí se v dopise.

Všechny přední francouzská média samozřejmě varování ignorovali a nadále informovali o koronavirus, feministka, domácím násilí a životním prostředí. Na sociálních sítích jednomyslně zvedli vlnu “starci se zbláznili”. Na kolik se však zbláznili? To, že na Západě bourají památníky všem historickým osobnostem a otevřeně přepisují historii, není žádnou novinkou. I to, že už i matematika je uznávána jako “rasismus”, je známé mnohým. V bostonských školách zrušili i botaniků, také kvůli rasismu. Dříve byly nejvíce motivováni, inteligentní a připraveni absolventi základních škol pozváni, aby pokračovaly ve studiu ve specializovaných třídách s hloubkovým studiem několika předmětů. Program byl ale přerušen, protože se ukázalo, že tyto třídy navštěvovali většinou běloši a asiaté, ačkoliv obecně je většina bostonských studentů černošská a latinskoamerickým …

Ale pokud tyto zprávy hovoří více o degradaci, pak nový příběh, kde černošskou dívku vyzbrojenou nožem, která se pokusila zabít teenagera, následně vylepili na vlajky BLM a vrátili se k pogromům, mluví jasnou řečí. Ještě více říká oficiální uznání Modlitby nenávisti k bílým, která bylo zařazena do sbírky hlavních modliteb (The Rhythm of Prayer: A Collection of Meditations for Renewal). Samotná skandální sbírka se spokojeně prodává na Amazone.

zdroj: biosferaklub.info

Přejít nahoru