Multikulti Paříž: Migrant udeřil pěstí ženu a její dvouleté dítě, pak se strhla brutální mela…

Francouzský deník Le Parisien uvádí, že k incidentu došlo v odpoledních hodinách poblíž tábora migrantů před vchodem do obchodu s potravinami Franprix.  Migrant přistoupil k náhodně vybrané ženě a jejímu dvouletému synovi. Poté začal tlouci do hlavy jejího dvouletého syna.

Když žena začala svého syna bránit, napadl migrant i ji a způsobil ji pohmožděniny na obličeji. Sandy, jak se žena jmenovala,  tvrdí, že muž, který zaútočil na jejího syna, přišel z nedalekého tábora migrantů. Batoleti vyrostla na čele pořádná boule a muselo být převezeno na ošetření do blízké nemocnice. Naštěstí se však ukázalo, že zranění není vážné.

Jak matka později popsala, byl útočník téměř lynčován místními obyvateli. Poté asi tucet místních odešli k táboru migrantů, kde hlasitě protestovali proti útoku. „Zavolali jsme policii,“ vysvětlil jeden z protestujících. „Asi po hodině nám bylo sděleno, že policie nepřijede, protože nemá k dispozici policejní vůz. Prý kvůli zabezpečení fotbalového zápasu Francie – Turecko, který se v tu dobu hrál.“

Youma, místní rezidentka, si stěžovala, že ženy jsou v této oblasti zvlášť zranitelné. Popsala incident, při kterém byla její patnáctiletá dcera sexuálně obtěžována migrantem a druhý jí plivl do tváře. Asi dva roky působila v oblasti nezisková skupina Solidarité Migrants Wilson. Rozdávala jídlo lidem bez domova, ale kvůli bezpečnostním problémům se z oblasti loňský rok stáhla. (Případ se odehral v roce 2019)

Zdroj zde.

 

Přejít nahoru