Španělský zákon umožňující mladistvým změnit pohlaví je útokem na děti, říká náměstek polského ministra školství

“To vše má za cíl vytvořit nového člověka, a k tomu je třeba nejprve zavést chaos.” Právě teď vidíme tento chaos. Usnadnění změny pohlaví u teenagerů má za cíl zasáhnout proti mládeži a dětem. To je má povzbudit k tomu, aby činili rozhodnutí, která by v budoucnu mohla litovat a která by se mohla ukázat jako obtížně lékařsky zvratná nebo dokonce nezvratná, “uvedl náměstek ministra školství Tomasz Rzymkowski.

Domnívá se, že nový zákon je součástí širšího procesu v několika státech EU, v Evropské komisi a v Evropském parlamentu.

Prohlásil, že Evropský parlament patří mezi „předvoj celé LGBT revoluce a přijímá usnesení, která narážejí na určité objektivní pravdy ve snaze vytvořit paralelní svět. Toto je aplikovaný marxismus. “ Píše portál RMX.

Rzymkowski také poukázal na to, že v Polsku existují prostředí, která tyto myšlenky slepě kopírují. “Toto je filozofie kopírování / vkládání.” Snaží se energicky a bez reflexe zavést řešení přijímaná v západní Evropě, ať už jsou dobrá nebo špatná, “řekl.

Přejít nahoru