Královna Alžběta varuje lidstvo – Velký Reset je spiknutím jistých sil, které chtějí rozpoutat svou vizi „pekla na Zemi“

Královna Alžběta při natáčení svého Vánočního poselství 2020 pro BBC údajně vypustila šokující komentář a varovala před „spiknutím jistých sil“, které mají rozpoutat svou vizi „pekla na Zemi“ pro lidstvo.

V improvizovaném, nepopsaném okamžiku královna údajně řekla: „Člověk nemůže příliš zdůraznit, jak ďábelští jsou tito zlí činovníci. Nemají v sobě světlo Boží,“ tvrdí produkční BBC.

Královna své poddané varovala, že světoví lídři tajně usilují o „Velký Reset (Great Reset)“, aby lidstvu vytvořili „temný nový úsvit“.

Vysoce postavení pracovníci produkce BBC a palácoví poradci se snažili natáčení zrušit, ale ne dříve, než královna podrobně vylíčila své nejhlubší obavy, že potíže roku 2020 znamenají začátek boje lidstva proti zlu.

„Pro ty, kteří jsou s blízkými, užijte si tyto Vánoce, protože mohou být vaše poslední. Mnozí v následujících měsících zemřou a ti, kteří zůstanou, si možná budou přát, aby už neexistovali.“

‚Velký reset‘ není politická záležitost, ale spíše je to nová tvář odvěkého nepřítele, se kterým lidstvo bojuje od počátku věků,“ řekla královna s náznakem emocí v očích, než štáb BBC na rozkaz vysokých palácových poradců zrušil natáčení a poslal štáb na brzký oběd.

Později byl znovu natočen popsaný vánoční vzkaz, aniž by v něm byla zmínka o „Velkém Resetu“.

Jak populární je královnin vánoční projev?

Loni si jen ve Velké Británii živě vánoční vysílání naladilo 7,85 milionu diváků.

Ve Spojeném království a na internetu je vysílání vánočního poselství královny zakázáno do 15:00 SELČ na Boží hod. V jiných částech Commonwealthu zprávu poprvé vysílá na Novém Zélandu v 18:50 místního času Television New Zealand, v Austrálii Australian Broadcasting Corporation v 19:20 místního času a v Kanadě Canadian Broadcasting Corporation v 10:00 východního standardního času, což je stejně jako v 15:00 SELČ.

Písemné téma letošního projevu, které si zvolila sama královna, bude podle jejích oficiálních stránek odrážet její vlastní zájmy, ale vždy bude „motivováno soucitem a starostí o svůj lid“.

Co je to „Velký Reset“?

„Velký reset“, neboli Great Reset je plán elit na odstranění současného kapitalistického a demokratického systému po celém světě a nastolení globalizované vlády (známé také jako „Nový světový řád“), kde se s lidmi zachází jako s dobytkem se špatnou životní úrovní, nulovými občanskými svobodami a se všemi jejich pracemi vykonávanými umělou inteligencí.

zdroj: svobodnenoviny.eu

Přejít nahoru