Izraelský ministr zdravotnictví nechal zapnutý mikrofon a ministryni vnitra na jednání vlády vysvětloval, že Zelené pasy v Izraeli nemají ani zdravotnické, ani epidemiologické opodstatnění, ale slouží jen jako vydírání obyvatel k podstoupení očkování!

Čas od času se stane, že i mistr tesař se utne a v Izraeli tentokrát došlo k takovému utnutí, že jsou z toho nepokoje v izraelských ulicích. Izraelský ministr zdravotnictví Nitzan Horowitz se totiž na zasedání vlády dal do řeči s ministryní vnitra Ayeled Shaked a začal jí vysvětlovat, že Zelené pasy v Izraeli nemají žádné medicínské nebo epidemiologické opodstatnění, protože čísla nakažených v Izraeli rostou bez ohledu na očkování lidí, a rovněž i bez ohledu na kontrolování pasů, ale že prý ministerstvo zdravotnictví Zelené pasy po lidech vyžaduje proto, aby je donutilo k očkování, a to za každou cenu. Zelené pasy jsou prý nástrojem vydírání obyvatelstva. A to nebylo všechno. Kromě toho ministryni řekl, že v arabských čtvrtích se raději Zelené pasy nekontrolují vůbec nikde, protože Arabové by se vzbouřili a vypuklo by povstání, takže covidové hlídky kontrolují jen izraelské Židy. Panečku, a je to venku!

V Izraeli ihned propukly protesty a Židé to považují za skandál, že Arabům se dostává lepšího zacházení, že Arabové nemusí nosit Zelené pasy, zatímco Židé se bez nich nesmí nikam pohnout. Tento incident pouze ukazuje, jak funguje válka mezi ž a Ž. Sionistické procesy totiž míří v první řadě proti Židům a ve druhé řadě proti Goyim. Arabové přitom slouží pro sionisty jako provokačka, tedy nástroj toho, aby Židé začali nenávidět Araby, že mají privilegia, že mají benefity, že nemusí mít Zelené pasy. Tím vzniká spor, nestabilita, hrozba povstání, střetů, občanské války, intifády. Přesně takto pracuje Dům Sion.

https://twitter.com/PECC_Israel/status/1437119936925736965?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1437119936925736965%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Faeronet.cz%2Fnews%2Fizraelsky-ministr-zdravotnictvi-nechal-zapnuty-mikrofon-a-ministryni-vnitra-na-jednani-vlady-vysvetloval-ze-zelene-pasy-v-izraeli-nemaji-ani-zdravotnicke-ani-epidemiologicke-opodstatneni%2F

Je to ukázková práce konceptuálního rozbíjení židovského státu zevnitř. Halachim nevěří vlastním uším, když slyší ministra zdramini, jak Arabové mají  výjimku a nikdo je nekontorluje. Židé teď vědí, že Zelený pas je nástrojem na vydírání lidí, aby se nechali očkovat, a to za každou cenu. Arabové přitom mají výjimku. Jako v Evropě. Jako v USA. Nikde totiž Arabové se neočkují. Jednak je to haram, ale především je to konceptuální plán Domu Sion na rozpoutání nenávisti mezi Židy a Araby, a rovněž mezi Goyim a Araby.

Arabům nikdo nekontroluje Zelené pasy v Izraeli, zaznělo na mikrofon
Co mají společného Izrael, Evropa, Miloš Zeman, Tomio Okamura, SPD, Hnutí ANO a všichni Židé? Ano, všichni varují před Araby! Buď před islámským terorismem, nebo před islámskou či arabskou migrací, a teď už dokonce budou všichni vědět, že ti Arabové mají výjimku a nikdo jim nekontroluje pasy, ani ty covidové, ani ty cestovní. A to vyvolává nenávist. Odpor. Židé odporovali v Izraeli covidovým pasům, ale odpor byl potlačen. Ovšem nikoliv odpor Arabů. Těm bylo ponecháno privilegium, aby provokovalo Židy. Tohle je vysoká škola konceptuálního rozvracení Izraele zevnitř, dámy a pánové. Naprostá vysoká škola, která vyžaduje podrobné studium a analýzu procesů, protože máte jedinečnou příležitost naživo vidět konceptuální proces rozeštvávání etnik v Izraeli proti sobě pomocí privilegizace. Podívejme se, co k tomu napsal [1] izraelský JNS:

(13. září 2021 / JNS) Zavedení pravidel “zelené propustky” na některých místech je nutné pouze k nátlaku na veřejnost, aby se nechala očkovat, a nikoli ze zdravotních důvodů, řekl v neděli před týdenním zasedáním vlády izraelský ministr zdravotnictví Nitzan Horowitz. Horowitz byl zachycen na nevypnutém mikrofon, jak to říká ministryni vnitra Ayelet Šakedové, která rovněž nevěděla, že rozhovor je nahráván a bude odvysílán ve zprávách na 12. kanálu.

V reakci na návrh Šakedové, že by mohla být zrušena “zelená propustka” jako podmínka pro venkovní sezení v restauracích, Horowitz řekl: “I u bazénů, nejen v restauracích.“

“Z epidemiologického hlediska je to pravda,” řekl Horowitz a dodal: “Jde o to, že vám říkám, že naším problémem jsou lidé, kteří se nenechají očkovat. Musíme je trochu [ovlivnit], jinak se z této [pandemické situace] nedostaneme.“

V současné době podle něj “existuje jakási univerzálnost systému ‘zelených propustek’, kromě nákupních center, kde by podle mě měl být zaveden, [protože] teď je jasné, že neplatí nikde“.

Horowitz dále vysvětlil, že jediným způsobem, jak dosáhnout toho, aby neexistovaly žádné výjimky – protože lidé se diví, že když je v pořádku nemít propustku na bazény, “tak proč na aquaparky, venkovní zařízení a sporty?” – je, aby se předpisy prosazovaly jednotně.

Na jedné straně dodal, že “nechceme dělat věci, které nemají zdravotní opodstatnění. Ale říkám vám, že máme problém. ‘Zelená propustka’ není ani vymáhána; rozhodně ne v arabském sektoru, kde vůbec neexistuje. A vidím, jak se to projevuje v nemocnicích.”

K Horowitzovi a Šakedové se připojil ministr zpravodajských služeb Elazar Stern, který rovněž nevěděl, že rozhovor je nahraný, a vyjádřil znechucení nad neočkovanými.

“Je nepříjemné, že zabírají [nemocniční] lůžka,” řekl. Na to Horowitz odpověděl: “Ti na jednotce intenzivní péče ano.“

Izraelský premiér Naftali Bennett následně kabinetu sdělil, že tolerance vůči těm, kteří se rozhodli nenechat se očkovat, skončila, uvedl kanál 12.

Arabské jaro vehnalo Araby a Afričany do Evropy a bílý muž je teď nenávidí… přesně podle plánu!
Jedná se o mamutí skandál doslova v přímém přenosu, protože Izraelci na vlastní uši slyšeli, co se dosud označovalo jako konspirace izraelských alternativních webů provozovaných z USA. Jenže teď už to není konspirace, zaznělo to natvrdo. Zelené pasy slouží k vydírání obyvatelstva, aby se nechalo naočkovat, protože bez nátlaku by lidé na očkování nepřišli. Jenže výrok o tom, že covidové hlídky vůbec nevymáhají Zelené pasy v arabských sektorech, to byla pro Židy poslední kapka. Opravdu to vypadá, že jde o úmyslně někým zařízený únik nahrávky. Někdo chtěl v Izraeli rozpoutat nepokoje mezi Židy a Araby kvůli Zeleným pasům a privilegiím, která nadržují Arabům.

Je to součást procesu destrukce Izraele zevnitř. Je to sionistický proces, úplně stejný jako v Evropě. Arabové nechodí do očkovacích center, nikdo z nich není očkovaný, nenosí roušky, děti mají výjimky, v Německu to vyvolává nevraživost vůči Arabům větší než při migrační vlně v roce 2015. Je to součást plánu na indukci nepokojů. V konceptuální rovině je to stejné v Izraeli, v Praze i v Paříži. Lidem jsou utahovány šrouby, ale současně některým skupinám jsou ponechávána privilegia a informace o tom jako náhodně unikají na veřejnost. Objevuje se nespokojenost, lidé jsou naštváni a vzniká nenávist vůči Arabům. Znovu si řekněme, co se stalo v roce 2011 po vypuknutí Arabského jara.

Evropa nebude vylidněna pomocí vakcinace, ale populace Evropy bude nahrazena, doslova vyměněna!
Do té doby sociálně vyrovnaný a klidný arabský svět byl rozvrácen globalisty v monstrózní operaci, kdy došlo k rozvratu v Libyi, v Egyptě a v Sýrii, což vyvrcholilo v roce 2015 obrovskou migrační vlnou do Evropy. Dům Sion ve spolupráci s Mossadem a CIA rozvrátili Arabům jejich domovy a vyhnali je do Evropy. Tím vznikla obrovská nenávist vůči Arabům u evropské populace. Ta nenávist je logická, ale konceptuálně je to podvrh. Ti Arabové by se nikdy nevydali na cestu do Evropy, kdyby nepropuklo Arabské jaro. To je pravá konceptuální rovnice. Kdo vyvolal Arabské jaro? Mossad, CIA a skupina Bilderberg. Na pokyn koho? To jsou přece jen ometáci a smetáci, kteří plní povely. A koho povely? Ano, Domu Rothschild.

Více info na aeronet.cz

Přejít nahoru