Onkolog uvedl čtyři příznaky “pozorovaného” zasažení organizmu rakovinou

Podle něj se někteří lidé, i když se objeví příznaky rakoviny, bojí jít k lékaři, kde mohou slyšet nepříjemnou diagnózu.

“Rakovina je onemocnění, které bývá v raných stádiích asymptomatické, kdy ještě lze ho vyléčit. Pokud je rakovina diagnostikována v době nástupu symptomů, je to už stadium 3-4, kde nemluvíme o vyléčení, ale o maximální možné době prodloužení života pacienta, “řekl Davydov.

Lékař také doporučil, abychom se nezabývali nekonvenční léčbou nemoci, protože je to spojeno s velkým nebezpečím ztráty drahocenného času.

“Pokud vám diagnostikují rakovinu, léčba by měla začít okamžitě, protože čím dříve se to udělá, tím vyšší je pravděpodobnost, že to přinese výsledek,” vysvětlil lékař.

Davydov na závěr upozornil, že i několikatýdenní zpoždění může mít nezvratné důsledky, zejména v případě rakoviny žaludku, rakoviny plic nebo hormonální závislého karcinomu prsu.

Už dříve lékař a televizní moderátor Alexander Mjasnikov v pořadu televizního kanálu Rossija 1 mluvil o produktu, který může způsobit vznik rakoviny tlustého střeva.

Lékař upozornil, že nadměrná konzumace červeného masa je jedním z rizikových faktorů rakoviny.

“Je to právě to notoricky známé červené maso: salámy, klobásky, šunka, špekáčky, párky, anglická slanina,” řekl Mjasnikov.

Odborník zařadil do tohoto seznamu i vepřové, hovězí a jehněčí maso.

“Onkologové toto maso oficiálně považují za karcinogen stejně jako tabák, alkohol a chemikálie,” zdůraznil lékař.

Sledujte náš kanál na jedné z nejbezpečnějších chatovacích aplikacích Telegram, na kterém vám budeme přinášet aktuální zprávy a zajímavá videa.

zdroj: hlavnespravy.sk

Přejít nahoru