Putin posílá Bidenovi varování!

Cvičení probíhala také se dvěma americkými válečnými loděmi, vlajkovou lodí, velitelskou lodí USS Mount Whitney a torpédoborcem s řízenými střelami USS Porter, v těsné blízkosti. Obě plavidla jsou pečlivě sledována silami a schopnostmi ruské Černomořské flotily, uvedla v pondělí ruská státní tisková agentura Tass.

V prohlášení vydaném tiskovou kanceláří ruské Černomořské flotily se uvádí: „Posádky malých protiponorkových válečných lodí Jeisk a Kasimov operujících v rámci povrchové úderné skupiny nacvičovaly hledání a odhalování fiktivní nepřátelské ponorky v interakci s posádka protiponorkového vrtulníku Ka-27M.

„Posádky lodí v průběhu cvičení využívaly vlastní data a údaje o ponorce poskytnuté protiponorkovým vrtulníkem k pátrání a sledování ponorky a také zaútočily na podvodní cíl pomocí torpédové výzbroje a raketoplánu. poháněné hlubinné nálože.”

V průběhu cvičení vojáci z ruských válečných lodí procvičovali protivzdušnou obranu, stříleli na vzdušné cíle raketami země-vzduch a dělostřelectvem.

„Terminátor“ je víceúčelové silně obrněné a vyzbrojené pásové bojové vozidlo palebné podpory, které se vyznačuje výkonnou výzbrojí, pokročilými nástroji řízení palby a vysokou manévrovatelností. Píše portál Expess.co.uk.

Je schopen zasáhnout lehce obrněné cíle, tanky a bojová vozidla pěchoty a může operovat společně s bojovými systémy protivzdušné obrany v bitvě proti nepřátelským vrtulníkům a nízko letícím nízkorychlostním letadlům.

Přejít nahoru