Hromadné znásilnění v karanténě kovidů. Migranti využili bezbrannosti nezletilých dívek

Skupina násilníků, kterou tvoří pět nezletilých a jeden dospělý Egypťan, je obviněna z únosu a znásilnění. Policie následně uvedla, jak k jednání mužů došlo. Gang pravidelně uprostřed noci vtrhával do přijímacích místností migračního centra, kde bylo deset dívek ubytováno, uvedl web Daily Mail.

Dívky se kvůli karanténě nacházely v ubikacích vily Sikanie, která již několik let slouží jako centrum pro migranty. Právě jejich odloučení skupina využila. Po příjezdu byly nezletilé oběti z Egypta a Tuniska nuceny k nejrůznějším sexuálním praktikám. Poté jim bylo vyhrožováno a byli vydíráni, aby o zneužívání mlčeli. Informace o brutálních sexuálních útocích se však dostaly na policii.

Ta nyní pokračuje ve vyšetřování s cílem najít další potenciální podezřelé. “Vyšetřování by mohlo ukázat i na další případy sexuálního násilí a trestných činů proti svobodě a majetku,” uvedla policie v prohlášení. V minulosti se centrum potýkalo s vlnou nepokojů, útěkem migrantů během karantény a informacemi o sexuální promiskuitě, které se dostaly na veřejnost.

zdroj: magazin1.sk

Přejít nahoru