Otřesné svědectví o segregačním teroru z Austrálie: “Nikdy v životě by mě nenapadlo, že se podobného armagedonu dožijeme.

Je to dopis od Evy, která žije v Austrálii od roku 1986. Ona i celá její rodina jsou na “černé listině”, protože nebyli očkováni proti metaloidu. Nemají šanci na sociální dávky, na zdravotní péči, nesmějí ani do obchodu.

Eva píše o pekle, které začíná pro neočkované v Austrálii: “V pondělí jsem také dostala ultimátum, že buď se nechám očkovat, nebo přijdu o práci. Takže to vypadá, že budu brzy nezaměstnaný. Podporu mi tu nedají, protože je to prý moje vina, že jsem nezaměstnaná. Takže prozatím Anna, Gemma, Loren, Luki, jsou nezaměstnaní, Lucia a já bude ovlivněna v příštích několika dnech. Všichni jsme zůstali bez státní podpory a Antuna zatím ohrožena nebyla, ale vypadá to, že v blízké budoucnosti bude také. V žádném případě nesmíme jít k zubaři, lékaři nebo do nemocnice, první pomoc dostanete pouze v případě ohrožení života. A údajně jde o zdraví…”

Přítel, kterému Eva napsala, přidává svůj komentář: “S tím kovid-fašismem, který se k nám rozšířil po celém světě, je to vážně ‘průser’. Aby propaganda pana Goebbelse nezůstala pozadu, budou muset odpůrci očkování (s pochybnými, nefunkčními a pravděpodobně zdraví ohrožujícími “vakcínami”) brzy nosit na kabátě symbol ne nepodobný šesticípé Davidově hvězdě a budou zcela vyobcováni ze společnosti. Přichází zákon nového světového řádu a všichni budeme v xxxx (cenzura). Už zkroutili polovinu světové populace a normální zdravý lidský názor je považován za zločin…

Je to fašismus v novém, modernějším a účinnějším vydání: nezavřou vás do vězení nebo do ležáku, ale do vašeho vlastního domu! Stoprocentně beznákladové řešení, a navíc zcela humánní – nechceme vám ublížit, děláme to jen pro vaše dobro… Bohužel, vy jste ten, kdo si škodí, vy jste ten, kdo za to může, my za to nemůžeme… Je mi z toho zle. Nikdy v životě by mě nenapadlo, že bychom mohli prožít podobný Armagedon.”

zdroj: hlavnespravy.sk

Přejít nahoru