Podívejte se, co se dělo, když psychicky nemocný „Španěl“ vstoupil na policejní stanici s kuchyňským nožem (video)

Mimochodem, také tato „štědrost“ nejen Španělska, ale i Švédska, Německa nebo Itálie při rozdávání občanství je jedním z důvodů, proč je ona mantra mnoha politiků o „ilegální migraci“ zbytečná, v uvedených zemích (ale i mnoha dalších) udělají z kdejakého Mohameda z Afriky během několika let po příchodu Evropana.

V pondělí ve čtvrt na dvanáct došlo na policejní stanici sdílené místní policií a Mossos d’Esquadra v Banyoles, hlavním městě Pla de l’Estany (Girona), k vážnému incidentu. Do čekárny na policejní služebně vstoupil muž ozbrojený velkým nožem a vyhrožoval policistům, dokud nebyl přemožen a zatčen policisty obou policejních složek.

Na záběrech je vidět, jak jeden z městských policistů míří taserem na 21letého „Španěla“.  Záběry z bezpečnostních kamer u vchodu do společné policejní stanice a také čekárny ukazují, jak údajně psychicky nemocný jedinec ukazuje nůž, který je velký a má žlutou rukojeť.

Muž byl zatčen a po lékařském vyšetření byl převezen do psychiatrického centra v Santa Caterina de Salt. Muž byl zatčen na základě obvinění z vyhrožování a útoků na policisty. Podle stejných zdrojů tento nový útok na policejní stanici nesouvisí s terorismem. I když však protiterorističtí experti již měsíce neprokázali spojení s džihádismem, útoků na policisty ​​přibylo.

Před několika měsíci vjel muž autem na parkoviště policejní stanice Premià de Mar v regionu Maresme a narazil do několika hlídkových vozů zaparkovaných na nekrytém parkovišti policejní stanice. A v roce 2020 vyrazil muž v časných ranních hodinách svým autem dveře policejní stanice Ripoll. V obou případech nebyl nikdo zraněn.

Za terorismus byl považován útok na policejní stanici Mossos d’Esquadra v Cornellà. 22. srpna 2018, rok po islámských útocích v Barceloně a Cambrils, vstoupil ozbrojený Maročan na policejní stanici a poté byl zastřelen agentem, který prováděl kontroly u dveří. Policejní stanice jsou ohniskem zvláštního zájmu teroristů, kteří se zaměřovali na policisty bez ohledu na jejich uniformu. Je třeba také připomenout, že Katalánsko, stejně jako většina Evropy, je na úrovni teroristické hrozby 4 z 5.

zdroj: necenzurovanapravda.cz

Přejít nahoru