První německé město oficiálně povolilo policistům střílet do pokojných demonstrantů

Jak jistě víte, tak v Německu, kde jsou již demonstrace dávno zakázány, se neoficiálně svolávají přes různé sociální sítě jako Telegram nebo GETTR „vycházky“, které mají suplovat demonstrace. I když jde o vycházky pokojné a pokud už dojde k agresivním projevům, tak jedině ze strany Antify, která je oporou režimu a oponentem demonstrantů, mnoho těchto vycházek bylo násilně potlačeno policií, přičemž při jednom z incidentů přišel o život i jeden z demonstrantů. Pravidelně se na vycházkách po celé zemi schází v součtu až statisíce lidí a to i v podmínkách, kdy tyto vycházky nelze svolat oficiálně, takže dozvědět se o nich není příliš jednoduché.

Proti odpůrcům režimu pak vyráží policisté, kteří se na jedné straně třesou strachem před kriminálními tureckými a arabskými klany, které ovládají některé čtvrti velkých měst, ale na rodiny a důchodce na vycházkách lidí, protestujících proti totalitnímu režimu, si brutálně zaútočit dovolí.

Otázkou už tak není zda, ale kdy dojde k další smrti v důsledku státního násilí v podobě totalitního režimu, na jedné z tisíců pokojných masových demonstrací nebo na jedné z nesčetných procházek po celém Německu. Protože už se režim zřejmě nespokojí „jen“ s hrubou silou policie, tak vydal rozkazy střílet do vzbouřenců!

Město v Bádensku-Württembersku nyní povoluje používání střelných zbraní!

Ostfildern v Bádensku-Württembersku je prvním městem v Německu a pravděpodobně ne posledním, které nařídilo použití střelných zbraní proti mírumilovným chodcům. Aby se stovky svobodymilovných občanů nemohly nadále scházet na procházkách na čerstvém vzduchu, nejnovější obecná vyhláška nejen zakázala vycházky, ale také nařídila použití střelných zbraní jako „nejmenšího prostředku“ k prosazení tohoto zákazu.

Důvod: Podle vedení města zatím účastníci nedodržují „koronarestrikce“, zákazy schůzek či oznámení policie. Tím je ohrožena „veřejná bezpečnost a pořádek“.

Každému, kdo  si připomíná rozkaz ke střelbě na hranicích NDR, je třeba připomenout, že tentokrát je to mnohem horší, protože ani nemusíte být poblíž hranic, abyste riskovali, že vás zlikvidují ledově chladní zabijáci ministryně vnitra SPD (sociální demokracie) Nancy Faeserové.

Občané německého Ostfildernu jsou tedy prvními občany Německa, kteří mohou být zastřeleni jen proto, že vyrazili na vycházku. A jistě se touto obcí inspirují velmi brzy i další. Šílené ovšem je, že se stále najde dostatek občanů, kteří tomu zatleskají. tak, jako před lety tleskali jejich předkové Hitlerovi…

AKTUALIZACE:

Proti starostovi města se strhl obrovský odpor, lidé se aktivizují zejména na sociálních sítích.

Christof Bolay (54, SPD – soc. dem.), starosta města Ostfildern, je v současné době pod silnou palbou. Důvodem je obecná vyhláška proti vycházkám. Čtyřiapadesátiletý muž zveřejnil odpovídající obecnou vyhlášku svého města na svém twitterovém účtu.

„Není jiná cesta,“ poznamenal, „od 28.01. Neregistrované ‚procházky‘, které jsou v rozporu s platnými pravidly Corona, jsou v Ostfildernu zakázány – bez ohledu na to, který den v týdnu.“

Uživatelé se ale na obecnou vyhlášku podívali blíže a objevili zejména jednu pasáž, která zvyšovala krevní tlak. Podle ní je povoleno použití zbraní proti kritikům opatření. Pod tweetem se rozpoutalo peklo!

Mezitím se pobouření již dávno rozšířilo i na Facebook .

zdroj: necenzurovanapravda.cz

Přejít nahoru