ŽENA ŽALUJE SAMSUNG O 1,8 MILIONU DOLARŮ POTÉ, CO SE JÍ VE VAG*NĚ ZASEKL MOBILNÍ TELEFON

Devětatřicetiletá Salma Briantová tvrdí, že její účty za lékařskou péči v nemocnici Univerzity Nového Mexika činí 1 168 000 dolarů a že kvůli celému zážitku trpěla vážnými psychickými potížemi.

Briantová uvedla, že si mobilní telefon nejprve vložila do pochvy jako výzvu jedné ze svých kamarádek, ale rychle si uvědomila, že telefon nejde ven.

“Chtěla jsem si vyzkoušet, jaké to bude, když do sebe dám mobilní telefon na vibrační režim, jen tak pro zábavu, ale brzy se z toho vyklubala noční můra,” řekla v slzách soudci Andrewovi Petersonovi.

“Společnost Samsung je v tomto případě rozhodně vinna, protože nenabízí žádné varování o nebezpečí a možných rizicích při vkládání svých výrobků do tělesných dutin nebo genitálií svých klientů – mužů či žen,” řekl u soudu právník Salmy Briantové Jim McAfee.
Mluvčí společnosti Samsung uvedl, že se k tomuto případu v tuto chvíli nebudou vyjadřovat, ale vysvětlil, že mimosoudní vyrovnání je stále jednou z možností.

Společnost Apple čelila podobné žalobě v roce 2014 poté, co se muž pokusil spolknout čtrnáct iPhonů a skončil na pohotovosti kvůli otravě rtutí.

zdroj

Přejít nahoru