Lindsey Graham opäť vyzýva na zavraždenie Putina: “Toto je najlepšia šanca za posledných 20 rokov, ako ho odstrániť.”

V nedeľňajšom vystúpení v televízii Fox News Graham vyhlásil: “Vyzývam na rozdrvenie ruskej ekonomiky,” a dodal: “Putin je vojnový zločinec. Už nie je legitímnym vodcom.”

Graham potom vyhlásil: “Je čas, aby sme ho odstránili.” Ďalej vyzval: “Toto je najlepšia šanca za posledných 20 rokov, aby sme tohto chlapa odstránili. A ruský ľud je prostriedkom, ako to urobiť.” Píše portál Summit.

Vyzval tiež, aby USA poslali na Ukrajinu stíhačky, a to napriek tomu, že Rusko vyhlásilo, že takýto akt by znamenal vojnu s každou krajinou, ktorá by tak urobila.

Graham trval na tom, že NATO by mohlo vytvoriť bezletovú zónu nad Ukrajinou bez toho, aby to viedlo ku globálnej vojne.

“Nebude to tretia svetová vojna – všetko je to bluf,” vyhlásil a dodal: “Putin vie, že v jadrovej výmene nikto nevyhrá. Ak by nariadil úder na Spojené štáty, generál by ho strelil do hlavy.”

“Jediný spôsob, ako sa táto vojna skončí, je, že Putin pôjde do väzenia alebo ho zlikvidujú jeho vlastní ľudia,” pokračoval a dodal: “Ako to dosiahnete? Pomôžete Ukrajincom.”

“V mojich očiach je hrozbou pre ľudstvo, je to vojnový zločinec a musí byť odstránený vlastným ľudom,” vyhlásil ďalej Graham o Putinovi.

Přejít nahoru