Ukrajinská invaze na Moravu a do Čech: 100 000 neviditelných? Zkušenosti taxikáře. Gangy loví v ulicích nezletilé?

Hordy ukrajinských cikánů a mafiánů se valí na Prahu. Mezi imigranty se stále častěji objevují také tisíce ukrajinských cikánů (z míst, kde žádné boje neprobíhaly a neprobíhají). Ti prostě jen využili příležitosti, otevřené náruče Fialovy vlády a (proti Ukrajině i Slovensku) štědrých sociálních dávek, a hrnou se na Moravu a do Čech. Ze všech koutů naší země přicházejí otřesná svědectví, jak se chovají cikánské tlupy vydávající se za válečné uprchlíky. Obdobné je to se zločineckými gangy, které se postupně propojují s již existujícími strukturami ukrajinských mafií usazených na našem území v letech po Majdanu.

 

Celá situace začíná přerůstat v organizovanou invazi a politicko ekonomickou likvidaci země. Je to tiché předání našeho území do rukou invazních hord podporovaných vládou bruselské pětky, která nekontrolované migraci do naší země dala zelenou. Velitel hasičů, plukovník Pouchan z Humenného, nám situaci v první linii popsal takto: „Romové se pořád jenom ptají, kdy dostanou nějaká eura. O pár hodin později nastupují do pendolina z Košic do Prahy. Na cestující s místenkami neberou ohled. Utíkáme z války, máme přednost, zní jejich mantra, před tím, než zaberou celé vagóny.“

Kolik jich je?

Prostě chytili příležitost za pačesy: Nikdo cizince nekontroluje, brány jsou dokořán. Většina přitom pochází z míst, kde se nic nedělo a po stažení ruské armády z celé západní Ukrajiny, už nemají ani teoretický důvod, k „uprchlictví.“ Tak si na naše náklady dělají velký mejdan, k němuž jim současná vláda zajišťuje ubytování a peníze, na které česká rodina nedosáhne ani náhodou. Běžné sociální dávky na jednu českou matku + 1 dítě do 6 let jsou zhruba 5500 Kč. V případě ukrajinské matky a dítěte je to 10 000. Stejná matematika platí i v dalších přepočtech se zvyšujícím se počtem dětí.

Početné cikánské rodiny si jednoduše řečeno na úkor našeho sociálního systému – „díky“ Fialově a Rakušanově velkorysosti – přijdou z našich daní na slušné peníze a nikdo už je odtud nedostane. To je jen jeden z mnoha aspektů katastrofální politiky současné vládní „ukrajinské koalice“, která svým jednáním do budoucna zakládá ohrožení samotné existence našeho národa a státu. A kolik že těchto „ilegálů“ vlastně je? Sama vláda přiznává, že asi o sto tisících (podle sčítání mobilních operátorů) nemá vůbec žádné údaje. Vedle cikánů jsou to především ti, kteří o sobě nechtějí dát úřadům vědět: kromě jiných i zločinecké bandy propuštěné Zelenským z věznic.

Nedotknutelní kradou a demolují

Dejme ještě slovo plukovníku Pouchanovi: „Romů, žije na Ukrajině asi čtvrt milionu. Právě ti zneužili dnešní situaci – a ihned se dali na pochod. To nejsou lidé ohrožení válkou. Jsou z blízkosti hranic, a prostě zneužili příležitost, že my jim tu zadarmo vaříme teplá jídla a dostávají příspěvky z humanitární pomoci,“říká velitel hasičů z východního Slovenska. A to ještě všichni hovoří velmi opatrně, protože si uvědomují, že v dnešní šílené době jde o „dvojitě nedotknutelné“: cikány a Ukrajince v jednom.

Totéž platí, když se přesunou za vyššími dávkami ze Slovenska k nám. Mnozí z nich míří do Moravskoslezského kraje, kde prý mají „příbuzenské vazby“. Po pár dnech si už ani tady s nimi nevědí rady. „V podstatě nám někteří tito lidé likvidují ubytovny i dopravní prostředky a nemají problém si ukrást věci, které potřebují,“ konstatuje hejtman Ivo Vondrák.

Po jednání krizového štábu se odvážil novinářům opatrně sdělit, že problémy nejsou typické jen pro jeho kraj. „Přicházejí sem takzvaně specifické skupiny obyvatel, tedy lidé velmi nepřizpůsobiví. Máme s nimi velké problémy. Jsou to obvykle takzvaní maďarští Romové, tedy kočovné skupiny, a řada z nich má dvojí občanství – jak ukrajinské, tak maďarské.“ I ředitelství ostravské policie médiím potvrdilo, že došlo k poškození hotelového domu, kde cikány ubytovali, stejně jako ke znečištění a částečnému zdemolování autobusu, ve kterém tyto „válečné uprchlíky“ přiváželi.

 

Svědectví taxikáře

Zatím se jen „rozjíždějí“. Dostáváme o tom zprávy z mnoha míst naší „poukrajinštělé“ vlasti. Za všechny přinášíme svědectví pražského taxikáře, které jsme obdrželi do redakce. Tento pražský drožkář je po nocích služeb v pražských ulicích zvyklý na ledacos, ale to, co se nyní odehrává, je silná káva i na něj:

„Včera jsem vezl trojici Ukrajinců utíkajících před válkou. Starší žena a dva muži. Všichni byli opilí a měli zájem o mladé holky od 10 do 16 let. Zprvu jsme jeli pro alkohol, klasika, normální cesta v sobotu večer. Ale už po pár metrech žádali, ať zastavím. Myslel jsem, že někomu je zle, tak jsem zastavil. Šla tam jedna štíhlá holčina, věk mezi 13–14 let. Jeden muž a žena sedící na pravé straně ji ihned oslovili, kamže jako jde, že je pěkná, a ať jede s námi, že si vydělá hodně peněz.

Holka s úsměvem slušně odpověděla, že nemá zájem. Oni do ní hustili, ať není blbá. Ženská k ní už chtěla vystoupit, tak jsem šlápl na plyn a říkám sorry, čeká na mě jiný zákazník. Začali mi nadávat, tak jsem na ně zařval, že mě to nezajímá, pro alkohol že je odvezu, ale nehodlám zastavovat u lidí na ulici. Cestou po Masarykově jsme potkali dalších pár mladých holek a tihle Ukrajinci zase hned, že ta a ta by byla dobrá. Mlčky jsem drtil volant a čekal, co z nich ještě vyleze.

Na benzínce nákup, pak sedáme do auta, v tu chvíli tam uviděli opět mladé holky. A hned: Co to bylo? Kdo to je? Ukrajinky? Ty vezmeme s sebou atd. Holkám bylo 12, 13, vraceli se s otcem domů. Vůbec jsem nezastavoval a říkám, ne jsou to Češi a holkám je deset let, na to, co s nimi chcete dělat, jsou tedy ještě hodně mladé. Ženská se zasmála a povídá: Takové u nás vydělají nejvíc.

Celý článek zde

Poznámka redakce: Prověřili jsme tvrzení uvedená v článku na internetu a nenašli jsme žádné informace ani zdroje, které by výše popsané skutečnosti potvrzovaly. Podle názoru redakce český zprav výše uvedené skutečnosti zatím nehrozí. Samozřejmě, že každý útěk před válkou přináší negativní skutečnosti, ale ty rozhodně nejsou takového rozsahu, jak uvádí autor článku.

Pokud jde o odkazy na stránku Rumble, kde se videa nacházejí, jeden z nich zveřejnil poslanec Mizík, který patří k politické straně Mariana Kotleby Naše Slovensko. Tyto zdroje lze také považovat za nepříliš důvěryhodné, protože samotný portál Rumble má ve svém obsahu i videa, která se později ukázala jako hoaxy, například o vakcínách. Proto si každý čtenář musí udělat vlastní názor a postoj.

Přejít nahoru