Nikola Tesla

Nikola Tesla a jeho “utajené” projekty, které ohrožovaly elitu

Americký vynálezce a génius Nikola Tesla byl v minulosti vystaven moci světových lídrů, kteří se zapříčinili na několika jeho vynálezech, které byly odtajněny dlouho po vědcově smrti. Můžeme se tedy podívat na několik vynálezů od tohoto amerického vynálezce, které světové elity nechtějí, aby lidé viděli na vlastní oči.

Nikola Tesla a jeho dávné vynálezy, které ohrožovaly světovou elitu

Prvním přístrojem od vědce je takzvaný smrtící paprsek, o kterém tento muž tvrdil, že jej vynalezl v roce 1930 a nazval ho Teleforce. Tento přístroj byl schopný vytvořit proud vysoké energie, jenž mohla zneškodnit nepřátelské letadlo. Sestavení nebylo nikdy uskutečněno, jelikož se Tesla obával toho, že tento přístroj budou používat země ve válce a zničí se tak navzájem.

Moje létající stroje nebudou mít křídla ani vrtule

Dalším takzvaným vynálezem měla být elektřina zdarma. V roce 1990 byla sestavena bezdrátová stanice, která měla poskytnout bezdrátovou komunikaci po celém světě, Tesla však měl původně plány jiné. Tento systém mohly využívat například lodě v Atlantiku, jenž by přenášely signál do Anglie. Elektřina zdarma však není rentabilní a tento projekt by oslabil globální elitu, takže nebyl nikdy uskutečněn.

Nikola Tesla

Nikola Tesla zavítal také do leteckého průmyslu, když vymyslel létací stroj roku 1911. Mělo se jednat podle zpráv o antigravitační létací stroj. Tento stroj byl poháněn volnou energií v dobu, kdy se teprve rodil automobilový motorový průmysl se závislostí na ropě. Tento projekt však zkrachoval kvůli stejné příčině, jako již zmíněná elektřina zdarma.

Zdroj: AC24

Přejít nahoru