Objasněn život na Marsu? Americký generálmajor v rozhovoru

Od doby, kdy na Marsu přistál Rover a přinesl nám první informace o této planetě uteklo několik měsíců, americká vláda však teprve teď objasňuje možný život, který byl nalezen na rudé planetě. Konkrétně se jedná o amerického generálmajora, který se podrobněji vyjádřil k celé kauze kolem této planety a o možnosti, zda byl nalezen mimozemský život.

Tento muž prohlásil, že již dnes je pozdě na to, aby dokázala vláda objasnit celé toto téma. Podle Johna Podesty, který pronesl výše zmíněnou poznámku, má vláda od důvěryhodných zdrojů a tajných služeb potvrzené, že opravdu existuje mimozemský život a UFO. Je tento odvážný výrok opravdu pravdivý nebo se jedná o další z tahů americké vlády?

Americký generálmajor tvrdí, že z nejspolehlivějších zdrojů a tajných služeb lze potvrdit život na Marsu

Doktor Brian O’Leary, bývalý astronaut pro NASA a profesor fyziky komentoval situaci tak, že existují nezpochybnitelné důkazy o tom, že byla naše planeta již několikrát kontaktována bytostmi z jiné civilizace než je ta naše. K rudé planetě a možnému nálezu mimozemského života na planetě se vyjádřil Richard Dolan. Podle něj je možné na snímcích z Marsu vidět objekty zaznamenané kamerou, které se na Marsu objevovaly již v roce 1976. Richard Dolan také tvrdí, že jsou na povrchu Marsu i pod jeho povrchem stroje, jenž je možné spatřit na snímcích. Pravdivost těchto informací od tohoto muže však zaručit nelze.

Přejít nahoru