Posmrtný život

Posmrtný život realitou? Muž vypráví o neuvěřitelné cestě po “smrti”

Muž, který ztratil puls na necelou hodinu, během které se jej snažili oživovat američtí doktoři, byl svědkem posmrtného života, o kterém následně muž hovořil tamějším doktorům a médiím. Řidič kamionu Brian Miller, 41, během své každodenní práce ucítil bolest na prsou, která naznačovala infarkt. Muž okamžitě popadl telefon a svoje zdravotní potíže nahlásil na linku 911, kde řekl operátorovi:” Jsem řidič kamionu a myslím si, že mám právě infarkt”.

Více na podobné téma: Neurochirurg potvrzuje: Posmrtný život existuje

Po přívozu do nemocnice se Millerův stav nedokázal lékařům stabilizovat, jelikož neměl tepovou frekvenci, krevní tlak ani puls. I přes tyto nevlídné faktory se lékaři nevzdávali a celkem čtyřikrát se pokusili muže oživit, snaha však byla marná, oznámila následně zdravotní sestra Emily Bishop, jenž se aktivně účastnila záchrany 41-letého řidiče kamionu.

Je posmrtný život opravdu skutečný nebo se jedná o pouhé iluze? Muž komentuje neuvěřitelnou vizi

Miller tvrdí, že se během neúspěšného pokusu o jeho oživení vydal na cestu za světlem, které uviděl. Jeho cestu ke světlu lemovaly květiny, které muže dovedly až k jeho nedávno zesnulé nevlastní matce. Byla to nejkrásnější věc, co jsem kdy viděl, bylo to jako v den, kdy jsem ji viděl opravdu šťastnou, popisuje Miller svůj “zážitek“. Nevlastní matka měla muže vzít za ruku a říct, že ještě není jeho čas a musí se za každou cenu dostat zpátky. Po 45 minutách bez kyslíku se muž vrátil k životu, bez jakéhokoliv trvalého poškození mozku.

Zdroj: Svetkolemnas (Pix.com)

Přejít nahoru