Šokující objev: v Antarktidě prý našli mimozemskou základnu!

Program Google Earth je skutečným rájem pro všechny virtuální archeology, milovníky záhad a příznivce UFO. Nadšenci zkoumají detailní snímky povrchu naší modré planety a nacházejí na něm nejrůznější tajuplné objekty a artefakty. Patří k nim i objev, který na YouTube zveřejnil uživatel, jenž si říká UFOvni2012.

Badatel objevil v Antarktidě kruh obřích rozměrů, který podle něj nemůže být přírodního původu. Objekt, jehož průměr dosahuje asi 40 m, je s největší pravděpodobností podvodní mimozemskou základnou, která měla zůstat utajena před lidstvem. Místo bylo opravdu dobře skryto, ale vlivem současného extrémního tání antarktického ledovce se objevilo v celé své kráse.

„Je to důvod, proč na Antarktidu teď tak často jezdí agenti nejrůznějších vlád?“ ptá se ufolog. Dodává, že v žádném případě nemůže jít o dílo lidských rukou: „Proč by to tam vědci stavěli?“ táže se dále UFOvni2012. Vysvětlení je podle něj jediné: objekt ve tvaru ideálního kruhu si zde postavili mimozemšťané a sloužil jim jako podvodní základna. Místo zřejmě už opustili a nebýt globálních klimatických změn, o jejich tajemství bychom se nikdy nedozvěděli.

(KPa, ProcProto, Foto: Youtube)

Přejít nahoru