Astronaut z mise Apollo 14: Nejsme ve vesmíru sami

Dr. Edgar Mitchell, jenž se účastnil mise Apollo 14, je muž s mnoha zkušenostmi. Nejen že byl 6. mužem, který stanul na měsíci, je také bývalým kapitánem Amerického námořnictva, spisovatel a profesor.

Ano, je to pravda… ve vesmíru nejsme sami, přicházejí k nám už dlouho.

Má bakalářský titul v oboru vědy z univerzity Carneige Mellon, absolvoval postgraduální studium vědy na Americké námořnické univerzitě a má dokonce doktorský titul aeronautiky a astronautiky z MIT. Obdržel několik čestných titulů ze státní univerzity v Novém Mexiku, z univerzity v Akron, nebo z Univerzity Embry-Riddle.

Dr. Edgar Mitchell, astronaut z mise Apollo 14 potvrzuje, že nejsme ve vesmíru sami

Apollo 14

Je zakladatelem Noetické vědy a spoluzakladatelem asociace vesmírných badatelů. Patří mezi zcestovalé, má kontakty s lidmi z NASA, z armády a z akademických kruhů.

Dr. Mitchell na níže uvedeném videu dává rozhovor do nového dokumentu Sirius. Tento dokument režíroval Dr. Steven Greer z Dislosure Project a režisér Amardeep Kaleka, který zdůrazňuje existenci UFO/mimozemských fenomenů a jejich technologický dopad. Nezapomínejme, že změnu nepřináší sama technologie, změna přichází od nás samých. V rozhovoru Dr. Mitchell dosvědčuje, že UFO a mimozemská existence jsou skutečné.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=9tKWElDHhY4&w=853&h=480]

Přejít nahoru