Jak podpořit erekci? Zapomeňte na kouření a zaměřte se na stravu

Zaměřte se na svůj životní styl

Ptáte se, jak zlepšit erekci? Začněte od své životosprávy! Pro silnou erekci jsou zásadní karbohydráty, takže se neboje dopřát si těstoviny nebo celozrnné pečivo. Vyplatí se zvýšit také příjem zinku, který podporuje produkci testosteronu a spermií. Proto si do svého jídelníčku zařaďte játra, mořské plody nebo fazole. Podle vědců mohou pomoci také ostružiny, borůvky a černý rybíz. Je to proto, že obsahují silné antioxidanty, které mimo jiné zlepšují krevní zásobení penisu. Zapomeňte na tučná a těžká jídla, po těch bude ospalé celé vaše tělo.

Vyberte vhodnou polohu

Je pravdou, že i poloha do značné míry ovlivní váš výkon. Mnohdy může způsobovat potíže poloha, kdy je žena nahoře, protože v té chvílí může dojít k výpadku zásobování penisu krví. V této poloze navíc nemůžete dobře kontrolovat pohyby, rychlost ani úhel pronikání, což také může být mínus. Pro ty, kdo mají potíže s erekcí, je proto ideální misionářská poloha, případně průnik zezadu.

Nebojte se doplňků

Mnohé reklamy na doplňky stravy podporující erekci jsou sice poněkud hloupé, ale to neznamená, že nefungují. Nákup léku na erekci může mít také značný psychologický efekt. Proto se nebojte pořídit testované a schválené doplňky, které obsahují zejména přírodní složky. Vyhněte se ale všem nelegálním preparátům, které mohou představovat riziko pro vaše zdraví.

Stopněte kouření

Kuřáci mají výrazně horší krevní oběh než nekuřáci. Pokud tedy kouříte, mohla by vás právě kvalita vašeho sexuálního života přimět ke změně. Možná jste jen čekali na správnou motivaci – a tohle je přesně ona.

(PR)

Přejít nahoru