Které doplňky do auta skutečně využijete?

Navigace

O tom asi není třeba diskutovat. Pokud nemáte naprosto perfektně vytříbený orientační smysl, je to věc, kterou využijete doslova denně. Jistě se dnes dají využít i různé aplikace v mobilním telefonu, ale dobrá autonavigace je jistotou, která vás vždy bezpečně a rychle doveze tam, kam potřebujete.

Kamera

Kromě klasických parkovacích kamer lze mít v autě kameru umístěnou na předním skle. Díky tomu můžete snadno monitorovat vaši jízdu a provoz a v případě nehody máte po ruce důkaz o tom, co se přesně stalo. Moderní kamery toho však umí daleko víc. Pomáhají s parkováním, ale také dovedou detekovat pohyb, takže dovedou zabránit vloupání či krádeži vozidla.

Zimní doplňky

Na zimu se hodí pořídit zimní clony do masky. Je to ryze praktický doplněk, který vašemu vozu zajistí lepší fungování i v chladných měsících. Podobně byste si na zimní měsíce měli bezpodmínečně pořídit i nabíječku autobaterie, která vám mnohokrát jistě pomůže.

Deflektory

I ty jsou velmi užitečným a trendy pomocníkem. Oblíbeným doplňkem jsou deflektory, protože vytváří více sportovní vzhled, ale také zabraňují průvanu a umožňují lepší proudění vzduchu okolo auta.

Střešní nosič

Nosiče na kola, lyže anebo jiné vybavení ocení zejména ti, kteří často cestují někam za sportem. Ideální jsou různé nosiče, které se dají umístit na tažné zařízení, na zadní dveře nebo na střechu. Hodí se navíc nejen na lyže, ale klidně i na letní dovolenou. Snadno se totiž dají využít také jako zavazadlový prostor, pokud ten váš už nestačí. Mívají i aerodynamický tvar, takže nedochází ke změnám vlastností vozidla a můžete stále jet s velmi dobrou spotřebou.

(PR)

Přejít nahoru