Putin

Na povrch vypluly šokující informace z Putinova tajného života: Opravdu zašel tak daleko?!

Jak píše Daily Star, ruský analytik Christo Grozev nyní přišel s dalšími šokujícími informacemi. Ruský prezident se prý bojí o svůj život natolik, že se skrývá v podzemním bunkru. Důvodem je strach z šířících se zpráv, že ho chtějí nejvyšší představitelé Kremlu a vysocí ruští důstojníci svrhnout kvůli neúspěšné invazi na Ukrajinu. Expert tvrdí, že ruská elita se začala obracet proti Putinovi, protože “pochopila, že válka je prohraná”. Rádiu Svoboda také řekl, že vojenští velitelé nebudou Putina poslouchat, pokud jim nařídí odpálit jadernou zbraň.

Putin se natolik obává spiknutí proti své osobě, že tráví dny v podzemním bunkru, kde mu zaměstnanci testují jídlo na jed a kde se obává o chemické složení vody, když ráno plave. Jeho paranoia došla tak daleko, že si objednal speciální rukavice pro případ, že by se jeho kůže dostala do kontaktu se smrtícími látkami.

Jeho posedlost údajným spiknutím vedla odborníka na historii profesora Galeottiho k tomu, že ho přirovnal k nacistickému diktátorovi Hitlerovi. V posledních dnech se odřízl od svého nejbližšího okolí a stále více se izoloval od svého týmu úředníků. “Nelze nevzpomenout na poslední dny Adolfa Hitlera, kdy válka, kterou rozpoutal, byla namířena i proti němu,” řekl Galeotti, který zdůraznil několik věcí. “(Putin) má svůj štáb, své bodyguardy, svůj tým ochutnávačů jídla a tak dále… Již několik měsíců si také drží od těla vysoké ministry, poradce a pomocníky, s nimiž se často radil,” dodal. Píše portál cas.sk

Možný atentát však není jedinou Putinovou obavou – jeho zdravotní stav se prý v posledních týdnech zhoršil, média dokonce hovořila o rakovině krve nebo Parkinsonově chorobě. Údajně tvrdý Putin byl také viděn, jak se schovává pod dekou a opírá se rukama o stůl s nakreslenou tváří.

Přejít nahoru